tribedo tribedo

Haussa prosessiasiantuntija

Haemme tavoitteellista laadun kehittämisestä innostuvaa prosessiasiantuntijaa, joka ymmärtää korkean laadun ja jatkuvan parantamisen merkityksen tuloksekkaassa liiketoiminnassa.

Opsetin kehitystiimin tavoitteena on parantaa yrityksen asiakaskokemusta, tehokkuutta ja palvelutuotannon laatua kehittämällä yrityksen sisäisiä ja palvelutuotantoon liittyviä prosesseja. Kehittäminen tapahtuu pääasiassa toimintamallimuutosten ja jatkuvan parantamisen kautta. Hyödynnämme kehitystyössä myös nykyaikaisia työkaluja ja välineitä, kuten ohjelmistorobotiikkaa

Tehtävät

Tehtävässäsi analysoit ja kehität Opsetin tuottamia palveluita ja niihin liittyviä prosesseja sovitun mallin mukaisesti. Tavoitteenasi on löytää toimintamalleista kehityskohteita yhdessä palvelua tuottavan organisaation ja muun kehitystiimin kanssa. Avustat usein myös yrityksen kehitysprojekteissa tukien projektien onnistumista.

Odotamme

– systemaattista ja analyyttista työotetta

– hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja ongelmaratkaisutaitoja

– jatkuvaa halua löytää uusia menetelmiä ja työkaluja entistä laadukkaampaan toimintaan

– uusien asioiden nopeaa omaksumista

Sinulla on koulutuksen ja/tai työkokemuksen kautta saavutettu ymmärrys prosesseista ja niiden kehittämisestä. Tehtävässä menestymistä tukevat lisäksi Lean-filosofian tuntemus ja vahva tietojärjestelmäosaaminen. Kokemus pankki- ja/tai vakuutusliiketoiminnasta on myös avuksi, mutta ei välttämätöntä.

Tarjoamme kiinnostavia ja monipuolisia työtehtäviä mukavassa työyhteisössä. Kokemuksen karttuessa sinulla on myös mahdollisuus edetä alati kasvavassa organisaatiossamme. Mikäli sinulla on opinnot vielä kesken, myös opinnäytetyön laatiminen työn ohella on mahdollista.

Sijaintipaikkakuntasi voi olla Helsinki, Kuopio tai Tampere.

 

Huom! Vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

 

Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Haussa prosessiasiantuntija
Sijainti: Suomi
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan, mahd. pian
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 20.07.2017
Haku päättyy: 18.08.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki