tribedo tribedo

Henkilöstöassistentti kesätöihin Tribedolle

Etsimme nyt Henkilöstöpalvelut-liiketoimintamme tueksi henkilöstöassistenttia kesätöihin. Työsuhde voi jatkua kesän jälkeen osa- tai kokoaikaisena toiveesi ja työtilanteemme mukaisesti.

Tässä työssä saat todellisen syväsukelluksen henkilöstöhallinnon käytännön tehtäviin. Työsi painopiste on tukea henkilöstökonsulttitiimiämme sekä rekrytoinnissa että hallinnollisessa esihenkilötyössä vuokrahenkilöstöllemme.

Rekrytoinnissa olet avainroolissa varmistamassa hyvää hakijakokemusta: vastaat ja ohjaat eteenpäin työnhakijoiden kysymyksiä, esikäsittelet hakemuksia, sovit haastatteluaikoja ja keräät työsuhdetta varten tarvittavia tietoja. Työsuhdehallinnointi tarkoittaa käytännössä esimerkiksi työntekijöidemme poissaoloilmoitusten vastaanottoa ja käsittelyä, työsuhde- ja tilaustietojen ylläpitoa hr-järjestelmissä, työtuntien tarkistusta ja neuvontaa työsuhteen käytännön asioihin, esimerkiksi tuntikirjauksiin, liittyen.

Osaamisestasi ja taustasi riippuen voit päästä toimimaan myös henkilöstökonsultin sijaisena ja vuokrahenkilöstön ensisijaisena yhteyshenkilönä esihenkilön kesäloman aikana.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta henkilöstöhallinnosta, mutta tärkeintä on motivaatio ja mielenkiinto alaa kohtaan. Olet mahdollisesti loppusuoralla opinnoissasi, ideaalisti esimerkiksi henkilöstöhallinnon tradenomiksi, ja sinulla löytyy jo jonkin verran työkokemusta toimistotehtävistä.

Työskentelet päivittäin usean eri järjestelmän parissa, joten odotamme sinulta erinomaisia it-taitoja, tarkkuutta sekä kykyä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti. Teemme paljon etätöitä, joten arvostamme itsenäistä työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä rohkeutta tehdä ja kysyä. Jos pystyt pitämään useita lankoja samanaikaisesti käsissäsi, olet etsimämme tulevaisuuden tekijä.

Mitä Tribedo tarjoaa sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän ja ammattilaiset ympärillesi perehtymisen tueksi. Tässä työssä sinulla on myös monipuoliset kehittymismahdollisuudet.  Työsuhde on kokoaikainen ja kestää ainakin elokuun 2022 loppuun.

Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä ja perehdytyksen helpottamiseksi toivomme, että pystyt työskentelemään toimistolla säännöllisesti. Osaamisen karttuessa voit tehdä myös etätöitä toiveesi mukaan.

Tribedossa arvostetaan henkilöstön hyvinvointia ja tästä syystä tarjoamme useita hyvinvointia tukevia henkilöstöetuja kuten Mehiläisen laajan työterveyspalvelun, Pohjola Vakuutuksen tapaturmavakuutuksen, Eazybreak-lounasedun sekä ePassi Flex-hyvinvointiedun.

Mikäli tunnistat itsesi yllä olevasta ja me herätimme kiinnostuksesi

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan hakulinkin kautta. Toivomme, että voit aloittaa työssä toukokuun alussa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoiminnan tuen asiantuntija, tiimin esihenkilö Fiia Jokinen, fiia.jokinen@op.fi.

Tehtävään valituilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot ja teetetään huumausainetesti.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Henkilöstöassistentti kesätöihin Tribedolle
Sijainti: Ei paikkakuntasidonnainen, valmius säännölliseen työskentelyyn Helsingissä
Toimeksiantaja: Tribedo Oy
Työ alkaa: Toukokuussa 2022
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: Elokuun 2022 loppuun, mahdollisuus jatkoon tämän jälkeen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 31.03.2022
Haku päättyy: 10.04.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki