tribedo tribedo

Henkilöstökonsultti Tribedolle Helsinkiin

Etsimme nyt Tribedon Henkilöstöpalveluiden liiketoimintaan

(Senior) Henkilöstökonsulttia asiantuntijat ja teknologia palvelualueelle

Henkilöstökonsultin erittäin monipuolinen tehtävä sisältää kolme tärkeää painopistealuetta, kumppaniyhteistyön, rekrytoinnin ja hakijasaatavuuden sekä esihenkilötyön ja työntekijäkokemuksen varmistamisen. Lisäksi toimit työssäsi työparina IT-resursointiin erikoistuneen palvelupäällikkömme kanssa, vastaten it-asiantuntijoidemme työsuhdehallinnasta.

Tribedo tuottaa henkilöstöpalveluita vain OP-ryhmälle ja toimimmekin erittäin läheisessä yhteistyössä niin OP:n esihenkilöiden kuin HR:n kanssa ja työmme on monelta osin hyvin lähellä sisäistä HR työskentelyä. Teemme tiivistä yhteistyöstä myös toisen omistajamme Bravedon kanssa, joka tarjoaa uusia menetelmiä ja näkemyksiä työmarkkinaan, hakijamarkkinointiin ja työllistymisen tapoihin.

Henkilöstökonsultin tehtävän kolme tärkeintä osa-aluetta ovat:

Itsenäinen rekrytointityö hakija- ja kumppanikokemuksesta vastaten

  • Rekrytointien projektisuunnittelu, ehdokasprofilointi, hakijasaatavuus ja ehdokashankinta, soveltuvuusarvioinnit ja kompetenssipohjainen haastattelut (tehtävästä riippuen), haastattelut, ehdokasesittelyt, kumppani- ja hakijaviestinnän hoitaminen

Hallinnollinen esihenkilötyö vuokrahenkilöstölle varmistaen parhaan mahdollisen työntekijäkokemuksen

  • Toimit oman vuokrahenkilöstösi hallinnollisena esihenkilönä ja yhteyshenkilönä toimiminen työsuhteen käytännön asioihin liittyen yhdessä hr- ja assistenttitiimimme kanssa.
  • Käytännössä vastaat työntekijöiden työsuhteesta koko työsuhteen elinkaaren ajan sisältäen aloitustoimenpiteet, perehdytyksen ohjauksen, työsuhteen hoidon ja seurannan, työsuhteiden tekninen hallinnointi järjestelmissä sis. työajanseurannan, työkykyasiat sekä työsuhteen päättymiseen liittyvät työvaiheet oman henkilöstösi osalta. Tukena työssäsi on tiimimme oma henkilöstöpäällikkö sekä luonnollisesti henkilöstökonsultti kollegasi.

Kumppaniyhteistyö

  • Nimettyjen OP:n palvelualueiden asiakkuuksien palvelusta vastaaminen ja kehittäminen, uusien yhteistyömahdollisuuksien tunnistaminen ja toteuttaminen yhdessä kollegojen kanssa (esimerkiksi rekrytoivat koulutusohjelmat).

Menestyt tehtävässä itseohjautuvalla ja palvelualttiilla asenteella. Olet rohkea ja utelias toimija, joka pyrkii löytämään ratkaisun haastavissakin tilanteissa. Et hätkähdä työn nopeatempoisuutta ja olet tottunut toimimaan useiden työtehtävien parissa samanaikaisesti. Sinulla on kykyä johtaa omaa aikaasi ja toimit luontevasti muuttuvissa tilanteissa. Tehtävässä hyödyt tietoteknisestä osaamisesta sekä tarkkuudesta ja rutiininsiedosta, sillä käsittelet paljon palkkaan ja työsuhteisiin liittyviä tietoja myös itsenäisesti.  

Arvostamme erityisesti aikaisempaa kokemusta rekrytoinnista ja esihenkilötyöstä. Ymmärrät mitä tarkoittaa hyvä hakijakokemus ja osaat asettua rekrytoinnissa niin hakijan kuin rekrytoivan esihenkilönkin kenkiin. Aikaisempi kokemus hakijamarkkinoinnista ja suorahausta, esim. LinkedIN recruiter osaaminen on tehtävässä eduksi, mutta ei välttämätöntä. Myös kokemus soveltuvuusarviointimenetelmistä, erityisesti Cubiksin Papista on tehtävässä eduksesi (tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja sertifiointiin tehtävään valittavalle henkilölle). Työsuhdelainsäädännön osaaminen vähintään perustasolla on tehtävässä välttämätöntä, sillä iso osa työstäsi on myös henkilöstömme työsuhteista huolehtiminen, yhteydenpito ja neuvonta.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan mahdollisuuden päästä työskentelemään kahden Suomen suurimpiin kuuluvan yksityisen työnantajan parissa sekä maan ykkösrekrytoijien ja työelämää uudistavien ammattilaisten kanssa monipuoliselle ja muuttuvalle henkilöstöpalvelualalle. Meillä Tribedolla saat kattavat henkilöstöedut sekä joustavat työajat. Käytännössä voit johtaa omaa aikaasi itsellesi sopivalla tavalla työskennellen etänä, sekä omilla että kumppanimme toimistoilla Helsingissä. Palkkaus tehtävässä on sovittavissa peilaten aikaisempaan kokemukseesi, osaamiseesi sekä toiveeseesi. Meillä Tribedolla päivittäisessä tekemisessämme näkyvät arvomme: vastuu, vapaus, rohkeus ja yhdessä tekeminen.

Talossamme on lisäksi käynnissä iso kehityshanke, joka uudistaa sekä rekrytointi- että HR-järjestelmämme vuoden 2022 aikana ja tehtävä tarjoaakin aidon mahdollisuuden luoda ja vaikuttaa myös arjen käytäntöihin ja prosesseihin.

Mikäli kiinnostut tehtävästä, niin jätä hakemuksesi (pian vaihtuvaan) järjestelmäämme mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Huomioithan, että haku on ollut auki myös 14.-24.4. ja hakuaikaa on jatkettu. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalveluiden johtaja Anita Kuitunen, anita.kuitunen@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Henkilöstökonsultti Tribedolle Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Tribedo Oy, Henkilöstöpalveluiden liiketoiminta
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 26.04.2022
Haku päättyy: 10.05.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki