tribedo tribedo

Hoivamestareita keikkatyöhön Kuopion Pohjola Sairaalaan

Haemme nyt tarvittaessa työhön kutsuttavia hoivamestareita Pohjola Sairaalaan Kuopioon.

Työtehtävät
Hoivamestarin työtehtävään sisältyy asiakkaiden kokonaisvaltainen palvelu sekä muita palveluprosessiin liittyviä työtehtäviä, kuten asiakkaiden vastaanottaminen, ohjaaminen, neuvonta, maksutapahtumien käsittely sekä tarvittaessa ajanvarauspuhelimeen vastaaminen. Hoivamestarin työtehtävässä saatat lisäksi pitää itsenäisesti hoitajan vastaanottoa, vastaanotat päivystyspotilaita sekä avustat lääkäriä polikliinisissä toimenpiteissä.

Hoivamestari on potilaan ensimmäinen kontakti Pohjola Sairaalaan ja hänen vastuullaan on omalta osaltaan tuottaa potilailleen ammattitaitoinen, lämmin ja myönteinen asiakaskokemus asioinnin kaikissa vaiheissa. Voit olla esimerkiksi opiskelija, vastavalmistunut tai jo kokeneempi hoitoalan ammattilainen. Tärkeintä on aito halu palvella asiakkaita hymyillen, sillä maan paras asiakastyytyväisyys näkyy kaikessa työssämme.

Odotamme sinulta:
– Terveydenhuoltoalan koulutus

Toivomme sinulta:
Aikaisempaa kokemusta terveydenhuoltoalalta
– Asiakaspalveluhenkisyyttä
– Positiivista työotetta
– Hyviä vuorovaikutustaitoja
– Oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta
– Kiireen- ja paineensietokykyä
– Monipuolista järjestelmäosaamista

Tarjoamme

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja määräaikainen työsopimus tehdään puoleksi vuodeksi. Etsimme nimenomaan tarvittaessa työhön kutsuttavia henkilöitä keikkatyöhön. Työvuorot määräytyvät Pohjola Sairaalaan aukioloaikojen mukaisesti maanantain ja sunnuntain välille. Palkkauksen pohjana toimii yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimus.

Asiakkaamme Pohjola Sairaala tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden näyttää kykysi ja kehittää osaamistasi viihtyisässä työympäristössä. Ammattitaitoinen ja nuorekas tiimi tukee sekä avustaa sinua päivittäisessä työssäsi. Tule mukaan osaksi reipasta, iloista ja aikaansaavaa työyhteisöä!

Huomaathan, että hoivamestarin työssä työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan hakulinkin kautta, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on 25.3.2018 (hakuaikaa jatkettu). Valitsemme henkilöt heti sopivien löydyttyä.

Tiedot:
Haku päättyy: 25.3.2018 (hakuaikaa jatkettu)
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: 6 kuukautta
Työaika: Tarvittaessa töihin kutsuttava
Toimeksiantaja: Pohjola Terveys Oy
Työpaikan osoite: Leväsentie 1, Kuopio

Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi

Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27356&jc=1
Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.

Great Place to Work -sertifikaatin saanut Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Hoivamestareita keikkatyöhön Kuopion Pohjola Sairaalaan
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: Pohjola Terveys Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 6 kuukautta
Työaika: Osa-aikainen
  Tarvittaessa työhön kutsuttava
Haku alkoi: 05.03.2018
Haku päättyy: 25.03.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki