tribedo tribedo

HR-assistentti Helsinkiin

Ovatko henkilöstöhallinnon tehtävät mielestäsi asiakaspalvelua? Viihdytkö työssä, jossa ympärilläsi on tekemisen meininki?

Mikäli vastasit kyllä, voit olla hakemamme

HR-assistentti

Opsetin HR- ja hallintotiimi tuottaa laadukkaita sisäisiä palveluita Opsetin esimiehille ja Opsetlaisille. Tiimi hoitaa keskitetysti Opsetin henkilöstöhallinnollista tekemistä tehokkaasti, oikea-aikaisesti ja luotettavasti. Haemme nyt asiakaslähtöistä ja toimeliasta tekijää tiimiämme täydentämään.

Tehtävät

HR-assistentin työtehtäviin kuuluu työsuhteen alkuun ja päättymiseen liittyviä hallinnollisia tehtäviä kuten henkilötietojen ylläpitoa, dokumenttien hallintaa, työtodistusten laatimista, henkilöstöraportointia sekä muita avustavia HR-tehtäviä. Tehtävään sisältyy myös taloushallinnon tehtäviä, kuten ostolaskujen käsittelyä.

Odotamme Sinulta

Aiempaa kokemusta ja osaamista erilaisista hallinnollisista tehtävistä, HR-järjestelmien käyttökokemuksen laskemme eduksi. Myös PowerPoint on hallussasi ja pyörität Excel-taulukoita näppärästi. Olet luotettava, tarkka ja oma-aloitteinen tiimityöskentelijä. Työotteeltasi olet palveluhenkinen, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja innostut monipuolisista assistentin työtehtävistä. Kiinnostuksen kohteenasi on erilaiset tilaisuus- ja tapahtumajärjestelyt. Sinulla on tehtävään soveltuva peruskoulutus.

Tarjoamme Sinulle

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta kehittyvässä toimintaympäristössä sekä mukavat työkaverit ja nuorekkaan työyhteisön työsuhde-etuineen.

HR-assistentin palkkaus määräytyy Kiinteistöpalvelualan toimihenkilöitä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Lea Petäjäaho-Pekkanen ti 17.7 klo 13-15 tai ke 18.7 klo 9-11, puh 040 7039134 tai sähköpostitse lea.petajaaho-pekkanen@op.fi

Hae tehtävää lähetämällä hakemuksesi sähköpostilla HR-tiimin esimiehelle Annelle: anne.vainikka@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: HR-assistentti Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: sopimuksen mukaan elo-syyskuun aikana
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 10.07.2018
Haku päättyy: 22.07.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki