tribedo tribedo

HR-assistentti Helsinkiin

Opsetin HR- ja hallintotiimi tuottaa laadukkaita sisäisiä palveluita Opsetin esimiehille ja opsetlaisille. Tiimi hoitaa keskitetysti Opsetin sisäistä henkilöstöhallinnollista tekemistä tehokkaasti, oikea-aikaisesti ja luotettavasti.

Haemme tiimiimme

HR-assistenttia

Tehtävät

HR-assistentin työtehtäviin kuuluu työsuhteen alkuun ja päättymiseen liittyviä hallinnollisia tehtäviä kuten henkilötietojen ylläpitoa, dokumenttien hallintaa, työtodistusten laatimista, henkilöstöraportointia sekä muita avustavia HR-tehtäviä. Tehtävään sisältyy myös taloushallinnon tehtäviä, kuten ostolaskujen käsittelyä.

Odotamme Sinulta

Aiempaa kokemusta ja osaamista erilaisista hallinnollisista tehtävistä, HR-järjestelmien käyttökokemuksen laskemme eduksi. Myös PowerPoint on hallussasi ja pyörität Excel-taulukoita näppärästi. Olet ehdottoman luotettava ja tarkka, oma-aloitteinen, hyvä tiimityöskentelijä, työotteeltasi palveluhenkinen, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja innostut kaikista assistentin tehtävistä. Sinulla on tehtävään soveltuva peruskoulutus.

Tarjoamme Sinulle

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, hyvän perehdytyksen kaikkiin tehtäviin ja mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta kehittyvässä toimintaympäristössä sekä nuorekkaan työyhteisön työsuhde-etuineen. Haluamme olla Paras Työpaikka Sinulle! Työ sopii tehtäväksi myös opiskeluun liittyvänä työharjoitteluna. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen 30.9.2018 asti. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tiedot

Haku päättyy: 27.4.2018

Työ alkaa: Mahdollisimman pian

Työpaikan osoite: Toimipaikka sijaitsee Helsingissä Opsetin Elimäenkadun toimistossa

Työsuhde: Kokoaikainen (37,5 h/vko) ja määräaikainen 30.9.2018 asti. Työsuhteen jatko tämän jälkeen voi olla mahdollista.

Lisätietoja antaa: HR-tiimiesimies Anne Vainikka (anne.vainikka@op.fi, puh. 050 591 7289)

Muuta: HR-assistentin tehtävän palkkaus määräytyy Kiinteistöpalvelualan toimihenkilöitä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: HR-assistentti Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja:
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.9.2018 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 18.04.2018
Haku päättyy: 27.04.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki