tribedo tribedo

DEMO – Harjoittelurekrytointi

Tämä on työpaikkailmoituksen leipäteksti. KIrjoita tähän kaikki se, mnkä haluat näkyvän työpaikkailmoituksen tekstiosiossa!

Voit käyttää tässä osiossa perusmuotoiluja, kuten kursiivia, boldausta tai tehdä listan. 

Lista

  • huomioithan kuitenkin, että mol ei osaa lukea/näyttää näitä palluroita, joten te-palvelun sivulla nämä listat näkyvät vähän yksinkertaisimpina


Haemme kokenutta rekrytoijaa osaksi asiantuntevaa ja energistä tiimiämme – emme malta odottaa uutta osaajaa joukkoomme! Lupaamme, että meillä tulet viihtymään ja saat vastuuta!

Toimit keskeisessä roolissa ulkoistusasiakkaamme vastuurekrytoijana. Vastuisiisi kuuluu rekrytointien projektisuunnittelu ja rekrytointiprosessien itsenäinen läpivienti tiiviissä yhteistyössä asiakkaamme rekrytoivien esihenkilöiden kanssa. Huolehdit, että löydämme juuri oikeat talentit käyttäen modernin rekrytoinnin parhaita työkaluja. Toimit asiantuntijana osaavassa rekrytointitiimissä ja tuet tiimiämme myös rekrytointipalvelukokonaisuuden operatiivisissa asioissa. Oleellisena osana tehtävää on jatkuva kehittäminen ja olet avainroolissa parantamassa osaltasi erinomaista asiakas- ja hakijakokemusta.

ilmoituksen joukkoon voi myös upottaa videon - tässä valmiina meidän nykyinen hakijoille suunnattu rekryvideo

tätä tekstiä voi muotoilal esim. lisäämällä linkin

Tämä on lista (ja otsikko):

  • Taloontuloprosessin hallinnoinnin
  • Uusien työntekijöiden avustamisen ja perehdytyksen käytännön asioista
  • Työntekijöiden tukemisen talon sisäisissä prosesseissa.
  • tilauskannan sopimusseurantaa, prosessinhallintaa, HR-järjestelmätietojen päivittämistä ja ylläpitoa

 

 

Työsuhteen tyyppi: Kirjoita tähän tekstinä työsuhteen perustiedot, esimerkiki "Kokoaikainen, vakituinen" tai "kesätyö, osa-aikainen"

Etsimämme henkilö

älä kirjoita mitään tänne (ja poista tämä teksti ennen julkaisua! emme käytä tätä osiota tribedolla. Kirjoita tehtävän vaatimukset edellisen näkymän ilmoitusteksti osioon. 

Yllä olevien kriteerien avulla voit a) arvioida hakijoita ja b) lähettää heille tehtäväkohtaiista palautetta järjestelmästä. Eli lisää pari tärkeintä kriteeriä, joiden perusteella valitset etenevät hakijat, paina "kalibro palaute", joka varmistaa suomenkielen oikeellisuuden hakijoille lähtevissä palautteissa > korjaa mahdolliset virheet > ja tallenna. 

Varmista, että rasti on ruudussa kohdassa "piilota tämä osio työpaikkailmoituksessa"


Tarjoamme

Poista tämä teksti äläkä kirjoita tänne mitään


Ota yhteyttä:

Puhelin: 1234567890
Sijainti: Mannerheimintie 1 > kirjoita tähän aina työkohteen osoite!!

Kirjoita tähän mistä hakija voi pyytää lisätietoja tehtävästä


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: DEMO – Harjoittelurekrytointi
Osoite: Mannerheimintie 1 > kirjoita tähän aina työkohteen osoite!!
Sijainti: Helsinki> jos sinulla on useita kaupunkeja, kirjoita ne tähän kaupunkeina ja tyhjennä muut osoiterivit.
Toimeksiantaja: Tribedo
Työsuhteen tiedot: Kirjoita tähän tekstinä työsuhteen perustiedot, esimerkiki "Kokoaikainen, vakituinen" tai "kesätyö, osa-aikainen"
Haku alkoi: 15.06.2022
Haku päättyy: 31.12.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki