tribedo tribedo

Järjestelmätestaaja

Haemme vuokratyösuhteeseen OP-Palveluille Helsinkiin

Järjestelmätestaajaa

Tehtävät

Tulet työskentelemään OPn Kehittäminen ja Teknologiat-organisaation Paperiton OP-tiimissä hoitaen järjestelmätestausta, automaatiotestausta ja testisuunnittelua.

Odotamme

Kykenet testauksen suunnitteluun ja testauksen toteuttamiseen ja sinulla on kokemusta myös eräajojen testaamisesta niin Windows- kuin Unix-ympäristössä. Eduksi katsomme, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta testauksista ja lisäksi tunnet sovellustestauksen menetelmät. Toivomme, että sinulla on kokemusta myös testausautomaatio- ja testauksenhallinnan työvälineistä. Työ sopii myös opintojaan viimeistelevälle tai vastavalmistuneelle osaajalle.

Sinulla on

  • Systemaattinen ja ratkaisuhakuinen ja oma-aloitteinen työskentelytyyli
  • Kyky neuvotella, verkostoitua ja viestiä vaikuttavasti niin talon sisällä kuin sen ulkopuolellakin – sekä suomeksi että englanniksi
  • Luontaisesti napakka ote asioiden johtamiseen ja niiden eteenpäin viemiseen

HUOM! Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa

Tarjoamme

Tulet työllistymään Opset Oy:n kautta vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Käy katsomassa mitä vuokratyöntekijämme kertovat Opsetilla työskentelystä https://www.youtube.com/watch?v=ytywWfSWZc0

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 28.1.2018.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Järjestelmätestaaja
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP-Palvelut Oy
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 19.01.2018
Haku päättyy: 28.01.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki