tribedo tribedo

Kesätöihin Opsetille 2018

Haemme kesätyöntekijöitä Opsetiin ja vuokratyötehtäviin OP Ryhmään erilaisiin monipuolisiin asiakaspalvelu- ja back office –työtehtäviin ympäri Suomen.

Tehtävät

Tehtävät voivat pitää sisällään erilaisia asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviä, toimistotyötä tai projektiluontoisia tehtäviä pankki-, vakuutus- ja rahoitusalalla.

Työtehtävästä riippumatta tärkeintä on asiakkaan kokonaisvaltainen palvelu.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen jokaiseen työtehtävään. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä. Työsuhde voi olla osa- tai kokoaikainen.

Odotamme

Etsimämme henkilöt ovat ulospäinsuuntautuneita, hyvät kommunikointitaidot omaavia henkilöitä, joilla on kyky oppia nopeasti uusia asioita. Olet tarkka ja huolellinen, kykenet tekemään itsenäisiä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja paineensietokykysi on hyvä. Arvostamme erityisesti asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan myös englannin ja ruotsin kielen taito. Tarkemmat edellytykset määrittyvät tarjottavan tehtävän myötä.

Opsetissa työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Kiinnostuitko? Voit jättää hakemuksesi oheisen linkin kautta: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27267&jc=1

Kerro hakemuksessasi, miltä paikkakunnilta etsit kesätöitä ja mille ajalle. Kerro myös millaisista työtehtävistä olisit kiinnostunut ja miksi jätit kesätyöhakemuksesi juuri Opsetille. Olemme yhteydessä, mikäli sinulle sopivia paikkoja avautuu ennen kesää. Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi .


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Kesätöihin Opsetille 2018
Sijainti:
Toimeksiantaja:
Työ alkaa: Avoin kesätyöhakemus
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: Kesätyö
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 23.02.2018
Haku päättyy: 11.06.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki