tribedo tribedo

Kesätöihin Opsetille 2021

Hei kaikki kesätyötä etsivät! Hakuaika Opsetin kesätyöpaikkoihin on parhaillaan käynnissä. Opset tarjoaa kesätöitä, joissa on mahdollisuus päästä sukeltamaan finanssialan saloihin. Palkkaamme esimerkiksi opiskelijoita, mutta meiltä löytyy laajasti paikkoja myös monille muillekin osaajille.

Me Opsetilla haluamme tarjota nuorille mahdollisuuden lähteä rakentamaan omaa uraansa finanssialalla. Jos sinulta löytyy motivaatiota ja innostunutta otetta tekemiseen, haluamme juuri sinut meille edistämään palveluitamme entistäkin paremmiksi. Arvostamme palvelu- ja tiimihenkisyyttä, sekä positiivista asennetta. Uusia tekijöitä meidän joukkueeseemme tarvitaan aina.

Kesätöitä on tarjolla monissa eri palveluissamme ympäri Suomen. Kerro siis tarkemmin itsestäsi ja toiveistasi, ehkä löydämme juuri sinulle sopivan kesätyön!

Kesätyöhakemuksen voit lähettää oheisen linkin kautta 30.4.2021 mennessä.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Kesätöihin Opsetille 2021
Sijainti: Useita
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 27.01.2021
Haku päättyy: 30.04.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki