tribedo tribedo

Kesätöihin rahoituksen taustatyötehtäviin OP Vähittäispankille Joensuuhun

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. Tribedo on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Haemme nyt OP Vähittäispankille asuntorahoituksen- ja asumisen palveluihin Joensuuhun

toimihenkilöitä rahoituksen taustatyötehtäviin

Tulet työskentelemään henkilöasiakkaiden rahoituspalveluiden tehtävissä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti. Työsi pitää sisällään rahoituksen taustatyötehtäviä esim. vakuuksien parissa työskentelyä. Tehtävänimikkeesi tulee olemaan asiakasneuvoja. Toivomme, että myös sinulle OP Ryhmän arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen – ovat tärkeitä.

Sinulla on kykyä uusien asioiden nopeaan oppimiseen ja odotamme, että olet työotteeltasi ratkaisukeskeinen, itseohjautuva, huolellinen ja tavoitteellinen. Etsimämme henkilö haluaa kehittyä pankkialan ammattilaiseksi kanssamme eikä pelkää suurta oppimäärää vaan tarttuu rohkeasti tehtävään. Kokemus rahoituksesta ja pankkitoiminnasta katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Perehdytämme sinut kattavasti tähän tehtävään.

Työt aloitetaan mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löytyessä. Työsuhde solmitaan määräaikaisena 14.9.2022 asti. Etsimme ensisijaisesti tekijöitä täysille työtunneille 37,5h/vko. Työsopimuksen viikkotyötunnit ovat 20 h/vko ja suostumus lisätyöhön. Työt alkavat 1-2kk perehdytysjaksolla, jolloin odotamme kokoaikaista työskentelyä. Työaika sijoittuu arkipäiviin klo 7-16.30 välille. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana valintaprosessia.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.4.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse: hanna-liisa.roivas@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Kesätöihin rahoituksen taustatyötehtäviin OP Vähittäispankille Joensuuhun
Sijainti: Joensuu
Toimeksiantaja: OP Vähittäispankki
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 14.9.2022
Työaika: Osa-aikainen
  20h/vko + lisätyö
Haku alkoi: 07.04.2022
Haku päättyy: 22.04.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki