tribedo tribedo

Kesätöihin rahoituksen taustatyötehtäviin OP Vähittäispankille Tampereelle, Kuopioon ja Joensuuhun

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. Tribedo on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Haemme nyt OP Vähittäispankille asuntorahoituksen- ja asumisen palveluihin Tampereelle, Kuopioon ja Joensuuhun

toimihenkilöitä rahoituksen taustatyötehtäviin

Tulet työskentelemään henkilöasiakkaiden rahoituspalveluiden tehtävissä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti. Työsi pitää sisällään rahoituksen taustatyötehtäviä esim. asiakirjalaadintaa ja laskutusta. Tehtävänimikkeesi tulee olemaan asiakasneuvoja. Toivomme, että myös sinulle OP Ryhmän arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen – ovat tärkeitä.

Sinulla on kykyä uusien asioiden nopeaan oppimiseen ja odotamme, että olet työotteeltasi ratkaisukeskeinen, itseohjautuva, huolellinen ja tavoitteellinen. Etsimämme henkilö haluaa kehittyä pankkialan ammattilaiseksi kanssamme eikä pelkää suurta oppimäärää vaan tarttuu rohkeasti tehtävään. Kokemus rahoituksesta ja pankkitoiminnasta katsotaan eduksi mutta ei ole pakollista. Perehdytämme sinut kattavasti tähän tehtävään.

Työn tavoiteltu aloitus on maaliskuun puolivälissä. Työsuhde solmitaan 6kk määräajaksi. Etsimme ensisijaisesti tekijöitä täysille työtunneille 37,5h/vko. Työsopimuksen viikkotyötunnit ovat 20 h/vko ja suostumus lisätyöhön. Työt alkavat kokoaikaisella perehdytysjaksolla, jonka kesto on 1-2kk. Työaika sijoittuu arkipäiviin klo 7-18 välille. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana valintaprosessia.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.2.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakuaikaa jatkettu 25.2. asti.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse: tribedo.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Kesätöihin rahoituksen taustatyötehtäviin OP Vähittäispankille Tampereelle, Kuopioon ja Joensuuhun
Sijainti: Tampere, Kuopio, Joensuu
Toimeksiantaja: OP Vähittäispankki
Työ alkaa: Maaliskuun puoliväli 2022
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.9.2022
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 11.02.2022
Haku päättyy: 25.02.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki