tribedo tribedo

Kesätöihin Tribedolle

Haku Tribedon kesätyöpaikkoihin on auki! Tarjoamme kesätöitä, joissa on mahdollisuus päästä sukeltamaan finanssialan saloihin talousrikollisuuden torjunnan ja rahoituspalveluiden tehtävissä. Kauttamme voit työllistyä kesätöihin omiin finanssialan palvelukeskuksiimme Kuopiossa, Joensuussa, Tampereella ja Helsingissä. Suurin osa avoimista tehtävistämme liittyy finanssialan asiakaspalvelu- ja tukitehtäviin, mutta etsimme lisäksi vahvistusta talousrikollisuuden vastaiseen työhön. Toivomme sinulta: Mikäli sinulta löytyy motivaatiota ja innostunutta otetta tekemiseen, haluamme juuri sinut meille edistämään palveluitamme entistäkin paremmiksi. Arvostamme erityisesti tiimi- ja palveluhenkisyyttä, sekä positiivista ja tavoitteellista asennetta työhön. Tarkkuus ja täsmällisyys ovat myös näissä töissä avuksesi! Mitä tarjoamme: Kesätyömme sijoittuvat välille huhtikuu – syyskuu. Työt alkavat kattavalla palkallisella perehdytyksellä, joten toivotamme alalle myös uudet osaajat! Tehtävästä riippuen, töitä on mahdollista jatkaa myös syksyllä koko- tai osa-aikaisena opiskeluiden ohessa. Työt tehdään pääsääntöisesti klo 7–19 välillä, iltavuorossa töitä tehdään klo 22 saakka. Kerrothan hakemuksella tarkemmin itsestäsi ja toiveistasi: erityisesti miltä paikkakunnalta haet töitä, koska voisit aloittaa työskentelyn (useissa tehtävissä perehdytysjakso edellyttää kokoaikaista työskentelyä ja kestää 2-8 viikkoa tehtävästä ja taustasta riippuen). Tämä auttaa meitä löytämään juuri sinulle sopivan kesätyön. Kesätyöhakemuksen voit lähettää oheisen linkin kautta 5.2.2023 mennessä. Ethän kuitenkaan turhaan aikaile, teemme valintoja jo hakuaikana! Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valitulle henkilölle teetetään huumausainetestaus ja tarkistamme luottotiedot. Osana rekrytointiprosessia tarkistamme myös suosittelijat.
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö, kokoaikainen
 

Ota yhteyttä:

Sijainti: Tampere, Kuopio, Joensuu, Helsinki
Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa. Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa. Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Kesätöihin Tribedolle
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Tribedo
Työ alkaa:
Työsuhde:
Työaika:
Haku alkoi: 08.01.2023
Haku päättyy: 05.02.2023


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki