tribedo tribedo

Kesätyöntekijä OP Oulun konttorille

Oulun Osuuspankki on toiminut Oulun talousalueella asiakkaitaan varten jo yli 100 vuoden ajan. Se on täyden palvelun pankki, joka tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen pankki- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden helposti saman katon alta. Oulun Osuuspankin tehtävänä on luoda kestävää taloudellista menestystä, tukea alueellista elinvoimaisuutta, toimia ihmisläheisesti ja osallistaen sekä edistää terveyttä, turvallisuutta ja hyvinvointia

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Oulussa OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiakaspalvelutehtävien osalta. Työllistämme OP:lle myös kesätyöntekijöitä, ja siksi haemmekin nyt OP Oulun konttorille taustatehtäviin

Toimihenkilöä kesälomatuuraukseen.

Tässä työssä hoidat monipuolisia taustatehtäviä, kuten esimerkiksi sisäistä postitusta, maksupalvelua ja asiakastietojen ylläpitoa. Työpisteesi sijaitsee OP Oulun Isonkadun toimipisteessä, Oulun keskustassa.

Sinulla voi olla taustallasi kaupallinen koulutus (esim. merkonomi tai tradenomi). Kykenet itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn, joka vaatii myös huolellisuutta ja tarkkuutta. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot (mm. MS Office-paketti ja Outlook) ja opit nopeasti uusien järjestelmien käyttöä. Olet palveluhenkinen, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tartut reippaasti työtehtäviisi. Käytät työssäsi sujuvasti suomen kieltä, ja englannin kielen taito on myös plussaa. Eduksesi on myös aikaisempi pankkialan kokemus ja Osuva-järjestelmän osaaminen.

Tarjoamme kokopäiväisen työn ma-pe klo 8-16. Perehdytys ja ensimmäinen lomatuurauspätkä sijoittuu ajalle 17.-20.6.2019. Heinäkuussa sinulla on mahdollisuus huilia, ja tällöin voitkin suunnata mielenkiintosi muihin kesäisiin aktiviteetteihin ja harrastuksiin. Varsinainen pidempi lomatuuraus ajoittuu elokuulle, ajalle 1.-30.8.2019. Näiden tuurausten jälkeen toivomme, että voisit jatkossakin tehdä keikkaluontoisesti yksittäisiä tuurauspäiviä tässä tehtävässä. 

Tarjoamme sinulle mielekkään ja mukavan kesätyön OP:lla. Työsopimuksesi tehdään Opsetille tuntimäärällä 37,5 h/vko. Pääset tutustumaan finanssimaailman saloihin ja opit samalla alueellista pankkiliiketoimintaa.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valituille henkilöille teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.

Sopisiko tämä tehtävä sinulle?

Hakuaikamme päättyy 7.6.2019, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja pyrimme löytämään sopivan henkilön tehtävään mahdollisimman pian. Olethan siis nopea ja jätät hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Kaipaatko lisätietoa?

Ota yhteyttä soittamalla: palveluesimies Mari Räty, puh. 040-6822 135, tai sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Kesätyöntekijä OP Oulun konttorille
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: OP Oulu
Työ alkaa: 17.6.2019
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: Kesä 2019
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 28.05.2019
Haku päättyy: 07.06.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki