tribedo tribedo

Kiinteistöassistentti Jyväskylään

Tule meille töihin vuokratyöntekijäksi Jyväskylään

KIINTEISTÖASSISTENTIKSI

 

Tehtävät

Kiinteistöassistenttina tulet työllistymään Opsetin kautta OP Toimitilapalveluille. Teet yhdessä töitä kiinteistöpäällikön kanssa avustaen erilaisissa kiinteistöjen hoitoon ja hallinnointiin liittyvissä tehtävissä.

 

Odotamme

Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Olet palveluhenkinen ja sosiaaliset taitosi auttavat sinua tilanteessa kuin tilanteessa. Organisointikyky on yksi vahvuuksistasi ja sinulla on vahva suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito, pystyt työskentelemään suomeksi ja englanniksi. Tehtävässä menestymistä auttaa kaupallinen tai vastaava koulutusta. Reippaalla ja iloisella asenteella pärjäät hyvin kiinteistöassistenttina.

Huom! Vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

 

Tarjoamme sinulle

Tulet työllistymään Opset Oy:n kautta vuokratyöntekijäksi määräaikaiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Päivittäinen työaikasi on klo 9-17. Sinua odottavat mielenkiintoiset työtehtävät kiinteistöhallinnon parissa sekä kivat työkaverit. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Kauppakatu 22, Jyväskylä.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse osoitteesta opset.rekrytointi@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Kiinteistöassistentti Jyväskylään
Sijainti: Jyväskylä
Toimeksiantaja: OP Toimitilapalvelut
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.9.2018 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 22.01.2018
Haku päättyy: 31.01.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki