tribedo tribedo

Kirjanpitäjä OP Ryhmään

Haemme asiakkaallemme OP Ryhmään

Kirjanpitäjää

Työtehtävät tulevat sisältämään mm. tiliotteiden käsittelyä ja siihen liittyvien päivittäisten tapahtumien tiliöintiä, erilaisia kirjanpidon ja reskontrien täsmäytystehtäviä, välitilien täsmäytystä, myyntilaskutusta, sekä osallistumista kuukausi- ja vuositilinpäätöksen laadintaan. Toimit myös yhteyshenkilönä eri sidosryhmien kanssa, sekä pääset osallistumaan käynnissä oleviin projekteihin.

Odotamme, että sinulla on laskentatoimen koulutus esimerkiksi merkonomi tai tradenomi, sekä hyvä ulkoisen laskennan perustuntemus. Lisäksi tulet menestymään tässä työtehtävässä hyvillä IT-taidoilla (MS Office työkalut), etenkin excel-osaaminen on tehtävässä hyödyksi. Odotamme sinulla olevan erinomaiset tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot.

Työ sijaitsee Helsingissä, ja tehtävässä on mahdollisuus etätyöhön. Työllistyt Tribedo Oy:n kautta, ja teemme aluksi sinulle vuoden määräaikaisen, kokoaikaisen (37,5 h/vko) työsopimuksen. Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään aikana. Jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä edistämme rekrytointia jo hakuajalla. Haethan kuitenkin viimeistään 20.3.2022.

Lisätietoja voit kysyä palvelupäällikkö Elina Maliselta sähköpostilla, elina.malinen@op.fi

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valituille henkilöille teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Kirjanpitäjä OP Ryhmään
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Osuuskunta
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan kevään 2022 aikana
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: Vuoden määräaikainen työsopimus
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 21.02.2022
Haku päättyy: 20.03.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki