tribedo tribedo

Kirjanpitäjiä Helsinkiin

Opset Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja tuottamalla muun muassa monipuolisia tausta- ja asiantuntijatehtäviä. Me Opsetissa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin. Tule mukaamme rakentamaan kirkkaasti parasta palvelutuotantoa sekä muutosmyönteistä ja dynaamista yrityskulttuuria.

Haemme asiakkaallemme OP Ryhmään neljää kirjanpitäjää.

Työtehtävät tulevat sisältämään mm. tiliotteiden käsittelyä ja siihen liittyvien päivittäisten tapahtumien tiliöintiä, erilaisia kirjanpidon ja reskontrien täsmäytystehtäviä, välitilien täsmäytystä, myyntilaskutusta, sekä osallistumista kuukausi- ja vuositilinpäätöksen laadintaan. Tomit myös yhteyshenkilönä eri sidosryhmien kanssa, sekä pääset osallistumaan käynnissä oleviin projekteihin. Haemme neljää henkilöä kokoaikaisiin (37,5h/vko) työsuhteisiin.

Odotamme, että sinulla on laskentatoimen koulutus esimerkiksi merkonomi tai tradenomi, sekä hyvä ulkoisen laskennan perustuntemus. Lisäksi tulet menestymään tässä työtehtävässä hyvillä IT taidoilla (MS Office työkalut), etenkin excelin kanssa. Odotamme erinomaisia tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valituille henkilöille teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.

Työ sijaitsee Helsingissä, mahdollisuus etätyöhön. Työllistyt Opset Oy:n kautta kokoaikaisena (37,5h/vko) ja määräaikaisesti niin, että työsuhde alkaa 10.5.2021 ja päättyy 31.3.2022. Tarjoamme käyttöösi työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.4.2021. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Kirjanpitäjiä Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Osuuskunta
Työ alkaa: 10.5.2021
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.3.2022
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 19.04.2021
Haku päättyy: 21.04.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki