tribedo tribedo

Koordinaattori testiaineiston tukeen

Haemme määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen OP-Palveluille Helsinkiin

koordinaattoria testiaineiston tukeen.

 

Tehtävät

Tulet työskentelemään testiaineiston luomiseen, käyttövaltuuksien hallintaan ja erilaisiin koordinointiin liittyvien tehtävien parissa. Tulet tekemään töitä erilaisiin järjestelmiin liittyen sekä olemaan aktiivisesti yhteydessä eri sidosryhmiin.

 

Odotamme

Olet innostunut oppimaan uutta teknisempää asiaa ja tekemään töitä järjestelmien kanssa, koodata sinun ei tarvitse. Työn tekemisessä auttaa jo olemassa oleva kokemus OPsta, etenkin asiakaspalvelusta tai korvauspalvelusta, ymmärrät järjestelmiä ja asiakastietoja jo valmiiksi. Olet luontainen koordinoija ja sinulla pysyy kokonaistilanne hallussa, vaikka työpöydälläsi olisikin useampia samanaikaisia tehtäviä. Työhösi kuuluu paljon yhteydenottoja erilaisiin toimijoihin, joten sinulla on myös erinomaiset vuorovaikutustaidot. Työkielinä käytät suomea ja englantia, odotamme kykyä kommunikoida molemmilla kielillä. Sinulla on itsenäinen ja oma-aloitteinen työskentelyote. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Huom. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi täytyy olla kunnossa.

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus linkin kautta viimeistään 22.10.2017.

 

 

Lisätiedot: opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Koordinaattori testiaineiston tukeen
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP-Palvelut Oy
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.5.2018 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 10.10.2017
Haku päättyy: 22.10.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki