tribedo tribedo

Korvauskäsittelijä Pohjolalle Helsinkiin tai Ouluun

Pohjola Vakuutus on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa monipuolisia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin. Tribedo (ent. Opset) on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n ja Pohjolan toimintoja valtakunnallisesti monipuolisten asiakaspalvelu-, back office – ja asiantuntijatehtävien osalta.

Vahvistamme nyt Pohjolan vastuu- ja oikeusturvavahinkojen tiimejä kahdella uudella, kokoaikaisella

Korvauskäsittelijällä

Tässä tehtävässä toinen osaajamme tulee ratkaisemaan tiimissä oikeusturvavahinkoja itsenäisesti ja monikanavaisesti.

Toiselle valitulle henkilölle kaavailemme taas roolia regressien parissa, jossa huolehditaan vakuutusyhtiön takaisinsaantivaatimusten esittämisestä vahinkotapauksissa.

Työssäsi yhdistyvät ylivertaisen asiakaskokemuksen tuottaminen sekä korvausratkaisujen tekeminen vakuutusehtojen, lakien sekä sovittujen toimintaohjeiden mukaisesti. Lisäksi annat asiakkaille tarvittaessa neuvontaa erilaisissa vahinkoasioissa, sekä huomioit proaktiivisesti asiakkaan kokonaisturvan. Toivomme että olet nopea oppimaan ja olet tarvittaessa kiinnostunut myös laajentamaan osaamistasi, sekä halukas kehittämään koko työyhteisöä.

Tehtävässä korostuvat hyvät asiakaspalvelu-, viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Työvälineenä käytät puhelinta, sekä erilaisia sähköisiä viestintäkanavia.

Sinulla voi olla esim. oikeustieteellinen tai kaupallinen koulutustausta. Ihannetilanteessa sinulla on myös aikaisempaa vakuutusalan osaamista. Me työskentelemme sujuvalla suomen kielellä, mutta englannin ja/tai ja ruotsin osaaminen on toki aina plussaa.

Olet työotteeltasi tavoitteellinen, vastuullinen, ratkaisukeskeinen sekä yhteistyökykyinen. Kykenet hallitsemaan ja priorisoimaan erilaisia ja päällekkäisiä työtilanteita, sekä tekemään rohkeita päätöksiä. Sujuvilla IT-taidoilla mahdollistat useiden eri vahinkojärjestelmien tehokkaan käyttämisen.

Työ on kokoaikainen (37,5 h/vko) mutta huomioimme toki myös esim. opiskelijat, jotka voivat tehdä reippaasti tunteja viikoittain.

Työt alkavat syyskuun aikana, ja teemme Tribedon kautta määräaikaisen työsopimuksen alkuun ainakin elokuun 2022 loppuun saakka.

Työajat sijoittuvat arkipäiviin.

Työpiste sijaitsee Helsingin Vallilassa tai Oulun Hiirosessa. Tehtävässä on myös osittainen etätyömahdollisuus.

Lisäksi tarjoamme sinulle Tribedon hyvinvointia tukevat, monipuoliset henkilöstöedut.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 15.9.

Olethan kuitenkin nopea, sillä pyrimme edistämään rekrytointia jo ennen hakuajan päättymistä.

Kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä Tribedon rekrytoijaan: tanja.koskenkorva@op.fi

Tehtävään valituille henkilöille teetetään finanssialan taustatarkistukset: luottotiedot ja huumausainetesti.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvauskäsittelijä Pohjolalle Helsinkiin tai Ouluun
Sijainti: Helsinki tai Oulu
Toimeksiantaja: Pohjola Vakuutus Oy
Työ alkaa: Syyskuun 2021 aikana
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.8.2022 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 01.09.2021
Haku päättyy: 15.09.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki