tribedo tribedo

Korvauskäsittelijöitä OP Vakuutuksen tiimiin Helsinkiin tai Tampereelle

Oletko työntekijänä aktiivinen ja avoin uusille haasteille? Omaatko hyvät vuorovaikutus- ja tietojärjestelmätaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia? Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö!

Haemme osa-aikaisia korvauskäsittelijöitä OP Vakuutuksen henkilöasiakkaiden ajoneuvovakuutuspalveluiden liikenteen henkilövahingot -tiimiin Helsinkiin ja/tai Tampereelle. Työsuhde alkaa 3.12.2018.

Tehtävät

Korvauskäsittelijä työskentelee OP Vakuutuksen henkilöasiakkaiden auto- ja liikennevahinkojen korvaustiimissä. Tehtäviin kuuluu asiakirjaluonnoksen laatiminen lautakuntaan, joka sisältää mm. erilaisten asiakirjojen tilaamista ja järjestämistä, tietojen keräämistä, laskelmien merkitsemistä sekä lääketieteellisten tietojen lukemista. Työvälineenä ovat mm. puhelin, sähköposti sekä erilaiset OPn vahinkojärjestelmät.

Odotamme

Tehtävä sopii hyvin korkeakouluopiskelijalle. Etsimämme henkilö on hyvät kommunikointitaidot omaava henkilö, jolla on kyky oppia nopeasti uusia asioita. Kykenet tekemään itsenäisiä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja paineensietokykysi on hyvä. Arvostamme eritoten tehokasta työotetta asiakirjojen käsittelyssä sekä hyviä kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja. Ruotsin- ja englanninkielitaito katsotaan eduksesi.

Toivomme sinulta lisäksi:

– aikaisempaa kokemusta toimistotehtävistä

– korkeakouluopintotaustaa

– sujuvia IT taitoja

Huomioithan, että vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Määräaikainen vuokratyösuhde alkaa joulukuussa 3.12.2018 ja kestää 31.5.2019 asti. Työsuhde on osa-aikainen 15h/vko 3.12.2018-31.5.2019 (huom. alussa perehdytysjakso 37,5h/vko).

Mahdollisuus työllistyä kesäksi kokoaikaisesti (37,5 h/vko) ajalle 1.6. – 31.8.2019 heti projektin jälkeen. Huomioithan, että kesän ajan tehtävänkuva voi olla laajempikin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvauskäsittelijöitä OP Vakuutuksen tiimiin Helsinkiin tai Tampereelle
Sijainti: Tampere ja/tai Helsinki
Toimeksiantaja: OP Vakuutus Oy
Työ alkaa: 3.12.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: Määräaikainen 31.5.2019 asti, mahdollisuus jatkoon
Työaika: Osa-aikainen
  15h/vko
Haku alkoi: 26.10.2018
Haku päättyy: 11.11.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki