tribedo tribedo

Korvausneuvoja OP Vakuutuksen tiimiin Ouluun

Joukkueemme Oulussa kasvaa hurjaa vauhtia ja Opset etsii nyt OP Vakuutukselle uusia kokoaikaisia korvausneuvojia. Toimithan nopeasi, sillä etenemme vauhdilla!

Kuuluuko iloinen asiakaspalveluasenteesi äänestäsi ja olet innokas palvelemaan asiakkaita sekä puhelimitse että sähköisten järjestelmien kautta? Pystytkö pitämään monia lankoja käsissäsi yhtä aikaa ja onko sinulla reipas ja huolellinen työskentelyote? Mikäli vastasit kyllä, haluamme Sinut mukaan joukkueeseemme!

Työllistyt Opsetin kautta OP Vakuutuksen rakennusvahinkotiimiin määräaikaiseen työsuhteeseen 30.09.2019 asti.

Tehtävät
Korvausneuvojana työskentelet OP Vakuutuksen rakennusvahinkotiimissä. Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, uusien vahinkojen haltuunotto sekä vahinkojen monimuotoinen käsittely eri kanavien kautta. Korvausneuvojana teet myös itsenäisesti korvauspäätöksiä. Työsuhde alkaa jo 3.12.2018.

Odotamme
Toivomme, että olet kartuttanut työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivinen asenne kuuluu äänestäsi ja omaksut uusia asioita nopeasti. Sinulla on vahvat IT-taidot ja toimit vastuullisesti asiakkaan parhaaksi.  Mahdollinen rakennus- tai vakuutusalalta hankittu työkokemus katsotaan eduksi.

Kaikista tärkeintä menestymisesi kannalta on kuitenkin se kuuluisa asenne! Meillä se tarkoittaa oma-aloitteista työskentelyotetta, joka on rohkeutta selvittää asioita ja kysyä, mikäli et tiedä. Se on reippautta ja avointa mieltä oman osaamisen laajentamiseen.

Tarjoamme
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän vakuutusmaailman eturivistä sekä kattavan perehdytyksen tuleviin työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä.

Mikäli kiinnostuit korvausneuvojan tehtävästä ja sinulla heräsi kysymyksiä, niin voit kysellä lisätietoja palvelupäällikkö Krista Merikannolta p. 040 585 7960.

Lähetäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian viimeistään 25.11.18. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Käy katsomassa mitä työntekijämme kertovat Opsetilla työskentelystä https://www.youtube.com/watch?v=ytywWfSWZc0

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvausneuvoja OP Vakuutuksen tiimiin Ouluun
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: 3.12.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.9.2019
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 20.11.2018
Haku päättyy: 25.11.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki