tribedo tribedo

Korvausneuvoja OP Vakuutuksen tiimiin Ouluun

Pystytkö pitämään monia lankoja käsissä yhtä aikaa ja onko sinulla reipas ja huolellinen työskentelyote? Haemme kokoaikaista korvausneuvojaa OP Vakuutuksen tiimiin Ouluun. Työllistyt Opsetin kautta aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen 31.01.2019 asti.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä etenemme vauhdilla.

Tehtävät

Korvausneuvoja työskentelee OP Vakuutuksen henkilöasiakkaiden omaisuuskorvaustiimissä. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, uusien vahinkojen haltuunotto sekä vahinkojen monimuotoinen käsittely eri kanavien kautta. Työvälineenä korvausneuvojalla ovat muun muassa puhelin, sähköposti sekä erilaiset OPn vahinkojärjestelmät. Korvausneuvoja tekee myös itsenäisesti korvauspäätöksiä.

Odotamme

Oletko työntekijänä aktiivinen ja koet asiakkaiden auttamisen tärkeäksi osaksi työtehtävääsi? Kuuluuko ystävällinen asiakaspalveluasenteesi äänestäsi ja koet pystyväsi tekemään itsenäisiä päätöksiä haastavissakin tilanteissa? Omaatko hyvät vuorovaikutus- ja tietojärjestelmätaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia?

Etsimämme henkilö on ulospäin suuntautunut, hyvät kommunikointitaidot omaava henkilö, jolla on kyky oppia nopeasti uusia asioita. Kykenet tekemään itsenäisiä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja paineensietokykysi on hyvä. Arvostamme eritoten asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja. Ruotsin – ja englannin kielitaito katsotaan eduksesi.

Toivomme sinulta lisäksi:

– aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
– sujuvia IT-taitoja

Kaikista tärkeintä menestymisesi kannalta on kuitenkin se kuuluisa asenne! Meillä se tarkoittaa oma-aloitteista työskentelyotetta, joka on rohkeutta selvittää asioita ja kysyä mikäli et tiedä. Se on reippautta ja avointa mieltä oman osaamisen laajentamiseen.

Miltä kuulosti?

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä Krista Merikanto antaa sinulle mielellään lisätietoja ke 10.10. klo 13-14 ja pe 12.10. klo 13-14 p. 040 585 7960.

Lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian viimeistään 18.10.2018, aloitamme haastattelut jo hakuajalla.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvausneuvoja OP Vakuutuksen tiimiin Ouluun
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: OP vakuutus
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.1.2019 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 08.10.2018
Haku päättyy: 18.10.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki