tribedo tribedo

Korvausneuvoja OP Vakuutuksen tiimiin

Haemme osa-aikaista korvausneuvojaa OP Vakuutuksen tiimiin Helsingin Vallilaan. Työsuhde alkaa joulukuun alussa.

Tehtävät

Korvausneuvoja työskentelee OP Vakuutuksen yritysasiakkaiden omaisuus ja rakennusvahinkokorvaustiimissä. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, uusien vahinkojen haltuunotto sekä vahinkojen monimuotoinen käsittely eri kanavien kautta. Työvälineenä korvausneuvojalla ovat muun muassa puhelin, sähköposti sekä erilaiset OPn vahinkojärjestelmät. Korvausneuvoja tekee myös itsenäisesti korvauspäätöksiä.

Odotamme

Oletko työntekijänä aktiivinen ja koet asiakkaiden auttamisen tärkeäksi osaksi työtehtävääsi? Kuuluuko ystävällinen asiakaspalveluasenteesi äänestäsi ja koet pystyväsi tekemään itsenäisiä päätöksiä haastavissakin tilanteissa? Omaatko hyvät vuorovaikutus- ja tietojärjestelmätaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia? Mikäli tunnistit itsesi, saatat olla etsimämme henkilö.

Etsimämme henkilö on ulospäin suuntautunut, hyvät kommunikointitaidot omaava henkilö, jolla on kyky oppia nopeasti uusia asioita. Kykenet tekemään itsenäisiä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja paineensietokykysi on hyvä. Arvostamme eritoten asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja. Ruotsin- ja englannin kielitaito katsotaan eduksesi.

Toivomme sinulta lisäksi:

– aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä

– kaupallista koulutustaustaa

– sujuvia IT-taitoja

Huomioithan, että vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Määräaikainen vuokratyösuhde alkaa 4.12.2017 ja kestää 31.8.2018 asti. Työsuhde on osa-aikainen, 15 – 37,5 h/vko.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.11.2017. Haethan tehtävää kuitenkin pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja valitsemme henkilön sopivan löydyttyä.

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Paula Kirjavainen, paula.kirjavainen@op.fi.

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvausneuvoja OP Vakuutuksen tiimiin
Sijainti: Vallila, Helsinki
Toimeksiantaja: OP Vakuutus Oy
Työ alkaa: 4.12.2017
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.8.2018 saakka
Työaika: Osa-aikainen
  15-37,5 h/vko
Haku alkoi: 08.11.2017
Haku päättyy: 19.11.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki