tribedo tribedo

Korvausneuvojia Pohjola Vakuutukselle Ouluun

Pohjola Vakuutus on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa monipuolisia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee

Oulussa OP:n ja Pohjolan toimintoja monipuolisten tausta- ja asiakaspalvelutehtävien osalta.

Haemme nyt Opsetin kautta Pohjola Vakuutukselle määräaikaisia

Korvausneuvojia 

Henkilöasiakkaiden omaisuuskorvauspalveluihin.

Tässä työssä hoidat monipuolisesti ja monikanavaisesti matkatavaravakuutuksiin liittyvien korvausilmoitusten vastaanottoa ja käsittelyä, sekä teet itsenäisesti korvauspäätöksiä. Työpäiviäsi rikastuttavat ihanat tiimikaverit sekä esimiehet.

Sinulla voi olla taustallasi esimerkiksi kaupallinen koulutus sekä kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Olet paineenkestävä moniosaaja, joka on aina palvelualttiina asiakkaiden suuntaan. Kohtaat jokaisen asiakkaan yksilönä ja ratkaiset heidän ongelmiaan tehokkaasti.
Sinulla on sujuvat vuorovaikutus- sekä tiimityöskentelytaidot. Arvostamme myös oma-aloitteisuutta ja hyviä IT-taitoja.
Ruotsin ja englannin kielen osaamisesta on sinulle myös hyötyä, joten muistathan mainita nämä hakemuksessasi.

Tarjoamme sinulle mielekkään ja monipuolisen työn mukavassa tiimissä, sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme finanssialan osaajaksi.

Työtä on tarjolla kokoaikaisesti, ja tiimin palveluajat sijoittuvat ma-pe klo 8-18 väliselle ajalle. Työt alkavat nopealla aikataululla, heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Alkuun saat kattavan perehdytyksen tehtäviin. Työsuhde solmitaan Opsetin kautta. Tehtävä on määräaikainen 30.11.2019 saakka. 

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valituille henkilöille teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.

Hakuaikamme päättyy 7.7.2019, mutta kontaktoimme hakijoita jo hakuajalla. Olethan siis nopea ja jätät hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta.

Kaipaatko lisätietoa? Tavoitat meidät sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvausneuvojia Pohjola Vakuutukselle Ouluun
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: Pohjola Vakuutus
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.11.2019
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 14.06.2019
Haku päättyy: 07.07.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki