tribedo tribedo

Korvausneuvojia Tampereelle

Haemme kesäksi OP Vakuutuksen henkilöasiakkaiden vapaaehtoisten vakuutusten tiimeihin Tampereelle

Korvausneuvojia

Oletko työntekijänä aktiivinen ja koet asiakkaiden auttamisen tärkeäksi osaksi työskentelyä? Kuuluuko ystävällinen asiakaspalveluasenteesi äänestäsi ja koet pystyväsi tekemään itsenäisiä päätöksiä haastavissakin tilanteissa? Omaatko hyvät vuorovaikutustaidot ja tietojärjestelmätaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia? Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö.

Tehtävät

Korvausneuvoja työskentelee OP Vakuutuksen henkilöasiakkaiden henkilökorvaustiimissä. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, uusien vahinkojen haltuunotto sekä vahinkojen monimuotoinen käsittely eri kanavien kautta. Työvälineenä korvausneuvojalla ovat mm. puhelin, sähköposti sekä erilaiset OPn vahinkojärjestelmät. Korvausneuvoja tekee myös itsenäisesti korvauspäätökset.

Odotamme

Odotamme sinulta, että olet ulospäin suuntautunut, pystyt toimimaan luontevasti asiakasrajapinnassa puhelimitse sekä muiden sähköisten viestimien kautta ja opit nopeasti uusia asioita. Kykenet tekemään itsenäisiä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja paineensietokykysi on erinomainen. Omaat positiivisen asiakaspalveluasenteen ja sinulla on hyvät kirjalliset ja suulliset vuorovaikutustaidot.

Toivomme sinulta lisäksi:

– aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä

– kaupallista koulutustaustaa

– sujuvia IT taitoja
Huomioithan, että vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme 

Määräaikainen vuokratyösuhde tehdään ajalle 2.5.2018 – 31.8.2018. Työsuhde on kokoaikainen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.3.2018. Haethan tehtävää kuitenkin pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja valitsemme henkilöt sopivien löydyttyä.

Tiedot

Haku päättyy: 6.3.2018. Jätäthän hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pian, teemme haastatteluja jo hakuajalla.

Työ alkaa: 2.5.2018

Työsuhteen kesto: Kokoaikainen ja määräaikainen 31.8.2018 asti

Työaika: 37,5h/vko

Työpaikansijainti: Tampere

Toimeksiantaja: OP Vakuutus Oy

Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27276&jc=1

Lisätietoja: paula.kirjavainen@op.fi, opset.rekrytointi@op.fi

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvausneuvojia Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Vahinkovakuutus Oy
Työ alkaa: 02.05.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.08.2018 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 23.02.2018
Haku päättyy: 06.03.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki