tribedo tribedo

Korvausneuvojia OP henkilövahinkotiimeihin Tampereelle

Haemme kahdeksan kokoaikaista korvausneuvojaa OP Vakuutuksen henkilöasiakkaiden vapaaehtoisten vakuutusten henkilövahinkotiimeihin Tampereelle. Työsuhde alkaa 19.11.2018.

Tehtävät

Korvausneuvoja työskentelee OP Vakuutuksen henkilöasiakkaiden henkilökorvaustiimissä. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, uusien vahinkojen haltuunotto sekä vahinkojen monimuotoinen käsittely eri kanavien kautta. Työvälineenä korvausneuvojalla ovat mm. puhelin, sähköposti sekä erilaiset OPn vahinkojärjestelmät. Korvausneuvoja tekee myös itsenäisesti korvauspäätökset.

Odotamme

Odotamme sinulta, että olet ulospäin suuntautunut, pystyt toimimaan luontevasti asiakasrajapinnassa puhelimitse sekä muiden sähköisten viestimien kautta ja opit nopeasti uusia asioita. Kykenet tekemään itsenäisiä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja paineensietokykysi on erinomainen. Omaat positiivisen asiakaspalveluasenteen ja sinulla hyvät kirjalliset ja suulliset vuorovaikutustaidot.

Toivomme sinulta lisäksi:

– aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä

– kaupallista koulutustaustaa

– sujuvia IT taitoja

Huomioithan, että vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Määräaikainen vuokratyösuhde alkaa 19.11.2018 ja kestää 31.5.2019 asti. Työsuhde on kokoaikainen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.11.2018. Haethan tehtävää kuitenkin pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja valitsemme henkilöt sopivien löydyttyä.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvausneuvojia OP henkilövahinkotiimeihin Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Vakuutus Oy
Työ alkaa: 19.11.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.5.2019 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 23.10.2018
Haku päättyy: 07.11.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki