tribedo tribedo

Korvausneuvojia OP Vakuutuksen omaisuuskorvaustiimiin Tampereelle

Haemme kokoaikaisia korvausneuvojia OP Vakuutuksen Omaisuuskorvaustiimiin Tampereelle.

Korvausneuvoja työskentelee OP Vakuutuksen henkilöasiakkaiden omaisuuskorvaustiimissä. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, uusien vahinkojen haltuunotto sekä vahinkojen monimuotoinen käsittely eri kanavien kautta. Työvälineenä korvausneuvojalla ovat muun muassa puhelin, sähköposti sekä erilaiset OP:n vahinkojärjestelmät. Korvausneuvoja tekee myös itsenäisesti korvauspäätöksiä.

Pystytkö pitämään monia lankoja käsissä yhtä aikaa ja onko sinulla reipas ja huolellinen työskentelyote?

Etsimämme henkilö on ulospäin suuntautunut, hyvät kommunikointitaidot omaava henkilö, jolla on kyky oppia nopeasti uusia asioita. Kykenet tekemään itsenäisiä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja paineensietokykysi on hyvä. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja. Ruotsin – ja englannin kielitaito katsotaan eduksesi. Kaupallisen alan koulutus luo hyvän pohjan tehtävässä onnistumiseen.

Kaikista tärkeintä menestymisesi kannalta on kuitenkin se kuuluisa asenne! Meillä se tarkoittaa oma-aloitteista työskentelyotetta, joka on rohkeutta selvittää asioita ja kysyä apua, se on myös reippautta ja avointa mieltä oman osaamisen laajentamiseen.

Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä etenemme vauhdilla.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvausneuvojia OP Vakuutuksen omaisuuskorvaustiimiin Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Vakuutus Oy
Työ alkaa: tammi-helmikuussa 2019
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.9.2019 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 12.12.2018
Haku päättyy: 07.01.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki