tribedo tribedo

Korvausneuvojia OP Vakuutuksen rakennusvahinkojen tiimiin Ouluun

Haemme kokoaikaisia korvausneuvojia OP Vakuutuksen rakennusvahinkojen tiimiin Ouluun.

Korvausneuvojan tehtävässä työskentelet OP Vakuutuksen henkilö- ja yritysasiakkaiden rakennusvahinkojen tiimissä. Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, uusien vahinkojen haltuunotto sekä vahinkojen monimuotoinen käsittely eri kanavien kautta. Työvälineinä Sinulla ovat muun muassa puhelin, sähköposti sekä erilaiset OPn vahinkojärjestelmät. Korvausneuvojana teet myös itsenäisesti korvauspäätöksiä.

Olet asiakaspalveluntilanteiden taitaja ja omaat loistavan asenteen. Kohtaat asiakkaan ammattitaidolla ja rauhallisesti, vaikka käsittelet vaikeitakin asioita. Olet jollakin tavoin kartuttanut kokemusta myös rakennusalalta ja omaat vahvat tietotekniset taidot.

Kaikista tärkeintä menestymisesi kannalta on kuitenkin se kuuluisa asenne! Meillä se tarkoittaa oma-aloitteista työskentelyotetta, joka on rohkeutta selvittää asioita ja kysyä mikäli et tiedä. Se on reippautta ja avointa mieltä oman osaamisen laajentamiseen.

Työt alkavat jo 18.3.2019 ja määräaikainen vuokratyösuhde 30.9.2019 asti solmitaan Opset Oy:n kanssa.

Saiko tämä ilmoitus innostuksesi heräämään? Lähetäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 6.3.2019.

Hakulinkki:https://rekry.saima.fi/isshome/aew.html?did=4200&lang=fi&job_id=30086&jc=1

Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Käy katsomassa mitä työntekijämme kertovat Opsetilla työskentelystä https://www.youtube.com/watch?v=ytywWfSWZc0


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvausneuvojia OP Vakuutuksen rakennusvahinkojen tiimiin Ouluun
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: OP Vakuutus
Työ alkaa: 18.3.2019
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.9.2019 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 26.02.2019
Haku päättyy: 06.03.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki