tribedo tribedo

Korvausneuvojia OP Vakuutuksen yritysasiakkaiden korvauspalveluun Helsinkiin

Haemme vuokratyösuhteeseen kahta korvausneuvojaa OP Vakuutuksen yritysasiakkaiden korvauspalveluun Helsinkiin.

Tehtävät

Korvausneuvoja työskentelee OP Vakuutuksen yritysasiakkaiden vastuu- ja oikeusturvavahinkojen tiimissä Helsingin Vallilassa. Tehtäviin kuuluu yritysten vastuuvahinkojen ja oikeusturvahakemusten hoitaminen yhdessä asiakkaiden, vahingon kärsineiden, sekä asiamiesten kanssa.

Odotamme

Etsimämme henkilö on palveluhenkinen, oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen, vastuullinen, sekä halukas oppimaan uutta ja kehittymään. Hän pystyy itsenäiseen työhön, tekee reippaasti ja rohkeasti ratkaisuja ja on innokas oppimaan sekä oma-aloitteisesti ottamaan asioista selvää. Lisäksi hän ei pelkää tarttua puhelimeen ja setviä myös hankalia tilanteita asiakkaiden kanssa. Tunnistitko itsesi? Olet siinä tapauksessa mahdollisesti etsimämme henkilö!

Toivomme lisäksi

– erinomaisia asiakaspalvelutaitoja

– oikeustieteellistä koulutustaustaa (tehtävään sopii esim. alan opiskelija)

– sujuvia IT taitoja

Katsomme myös eduksi vahingonkorvaus- ja sopimusoikeuden tuntemisen sekä ruotsin kielen osaamisen.

Huomioithan, että vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme myös hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Tarjoamme

Työsuhde alkaa 12.11.2018 ja on määräaikainen 31.8.2019 saakka. Kyseessä on osa-aikainen työsuhde, ja toivomme että valittu henkilö voisi työskennellä joustavasti vähintään kolmena päivänä viikossa talven/kevään aikana sekä kesällä elokuun loppuun saakka täysillä tunneille.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 24.10.2018 mennessä alla olevan linkin kautta. Haethan tehtävää kuitenkin mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajalla ja teemme valintoja sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tiedot

Haku päättyy: 24.10.2018

Työ alkaa: 12.11.2018

Työsuhteen kesto: Määräaikainen

Työaika: osa-aikainen

Työpaikan sijainti: Helsinki

Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvausneuvojia OP Vakuutuksen yritysasiakkaiden korvauspalveluun Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset
Työ alkaa: 12.11.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.8.2019
Työaika: Osa-aikainen
Haku alkoi: 11.10.2018
Haku päättyy: 24.10.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki