tribedo tribedo

Korvausneuvojia Ouluun rakennusvahinkotiimiin

Pystytkö pitämään monia lankoja käsissä yhtä aikaa ja onko sinulla reipas ja huolellinen työskentelyote?

Haemme kokoaikaisia korvausneuvojia Pohjola Vakuutuksen tiimiin Ouluun. Työllistyt Opsetin kautta määräaikaiseen työsuhteeseen 30.9.2020 asti. 

Korvausneuvojat työskentelevät Pohjola Vakuutuksen yritysasiakkaiden vakuutuspalveluissa rakennusvahinkotiimissä. Tehtäviin kuuluu eri kanavista tulevien rakennusvahinkojen korvauskäsittely ja asiakkaista huolehtiminen asiakaspalvelutilanteissa yhteistyössä sekä muiden tiimin jäsenten, että myös kumppanien kanssa. Korvausneuvojat tekevät myös itsenäisesti korvauspäätöksiä.

Oletko työntekijänä aktiivinen ja koet asiakkaiden auttamisen tärkeäksi osaksi työtehtävääsi? Kuuluuko ystävällinen asiakaspalveluasenteesi äänestäsi ja koet pystyväsi tekemään itsenäisiä päätöksiä haastavissakin tilanteissa? Omaatko hyvät vuorovaikutus- ja tietojärjestelmätaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia?

Etsimämme henkilö on ulospäin suuntautunut, hyvät kommunikointitaidot omaava henkilö, jolla on kyky oppia nopeasti uusia asioita. Kykenet tekemään itsenäisiä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja paineensietokykysi on hyvä. Arvostamme eritoten asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä sujuvat IT-taidot. Ruotsin ja englannin kielitaito sekä aiempi kokemus rakennus tai puualan tehtävistä katsotaan eduksesi.

Kaikista tärkeintä menestymisesi kannalta on kuitenkin se kuuluisa asenne. Meillä se tarkoittaa oma-aloitteista työskentelyotetta, rohkeutta selvittää asioita ja kysyä mikäli et tiedä. Se on reippautta ja avointa mieltä oman osaamisen laajentamiseen.

Miltä kuulosti?

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta.

Hakuaika päättyy 3.11.2019.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.

Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.

Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, sekä Vaasassa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvausneuvojia Ouluun rakennusvahinkotiimiin
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: Pohjola Vakuutus
Työ alkaa: 25.11.2019
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.9.2019
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 17.10.2019
Haku päättyy: 03.11.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki