tribedo tribedo

Korvausneuvojia Ouluun

Haemme OP Vakuutuksen tiimiin vuokratyösuhteeseen Ouluun kokoaikaisia

korvausneuvojia

Tehtävät

Korvausneuvoja työskentelee OP Vakuutuksen henkilöasiakkaiden auto- ja liikennevahinkokorvaustiimissä. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, uusien vahinkojen haltuunotto sekä vahinkojen monimuotoinen käsittely eri kanavien kautta. Työvälineenä korvausneuvojalla ovat mm. puhelin, sähköposti sekä erilaiset OPn vahinkojärjestelmät. Korvausneuvoja tekee myös itsenäisesti korvauspäätöksiä.

Odotamme

Oletko työntekijänä aktiivinen ja koet asiakkaiden auttamisen tärkeäksi osaksi työtehtävääsi? Kuuluuko ystävällinen asiakaspalveluasenteesi äänestäsi ja koet pystyväsi tekemään itsenäisiä päätöksiä haastavissakin tilanteissa? Omaatko hyvät vuorovaikutus- ja tietojärjestelmätaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia? Mikäli tunnistit itsesi, saatat olla etsimämme henkilö.

Olethan oma-aloitteinen tsemppari. Olet ulospäin suuntautunut, pystyt toimimaan asiakasrajapinnassa puhelimitse ja opit nopeasti uusia asioita. Kykenet tekemään itsenäisiä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja paineensietokykysi on hyvä. Omaat positiivisen asiakaspalveluasenteen ja sinulla hyvät kirjalliset ja suulliset vuorovaikutustaidot.

Toivomme sinulta lisäksi:

– aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä

– kaupallista koulutustaustaa

– sujuvia IT taitoja

Huomioithan, että vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Määräaikainen vuokratyösuhde alkaa mahdollisimman pian ja kestää 31.5.2018 asti. Työsuhde on kokoaikainen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 17.1.2018. Haethan tehtävää kuitenkin pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja valitsemme henkilöt sopivien löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Krista Merikanto p. 040 585 7960 ti 9.1. klo 9-10 ja ke 10.1. klo 15-16.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvausneuvojia Ouluun
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: OP Vakuutus Oy
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.5.2018 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 03.01.2018
Haku päättyy: 17.01.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki