tribedo tribedo

Korvausneuvojia Pohjola Vakuutukselle

Pohjola Vakuutus on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa monipuolisia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaille. Tribedo on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n ja Pohjolan toimintoja monipuolisten asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Haemme nyt Pohjola Vakuutuksen vapaaehtoisiin korvauspalveluihin Tampereelle

 

Korvausneuvojia

Haemme työntekijöitä kokoaikaisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme täydet työtunnit 37,5 t/vko ja työsuhde solmitaan ajalle 1.11.2022 - 31.10.2023.

Tässä tehtävässä pääset käsittelemään vapaaehtoisiin henkilövahinkoihin liittyviä uusia vahinkoja, ja tulet tekemään itsenäisesti myös vakuutusehtojen mukaisia korvausratkaisuja. Käsittelet vahinkoilmoituksia monipuolisesti eri kanavissa: työvälineenäsi ovat muun muassa puhelin, sähköposti ja erilaiset Pohjolan vahinkojärjestelmät.

 

Odotuksemme sinulle

  • Olet paineenkestävä moniosaaja, joka on aina palvelualttiina asiakkaiden suuntaan. Kohtaat jokaisen asiakkaan yksilönä ja ratkaiset heidän ongelmiaan sekä laadukkaasti että tehokkaasti.
  • Näet itsessäsi reilun tiimipelaajan, joka jakaa osaamistaan aktiivisesti. Kehität sekä omaa että yksikön toimintaa ja vaikutat tätä kautta koko omaisuusvahinkojen korvausten toimintamallien kehittymiseen.
  • Olet joustava niin työaikojen kuin sujuvan asiakaskohtaamisen näkökulmasta.
  • Sinulta löytyy ykkösluokan asenne ja halu oman vastuualueesi vahinkotilanteiden ammattimaiseen ratkaisemiseen.
  • Päivittäisessä työskentelyssäsi korostuvat erinomaiset asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot, uusien asioiden jatkuva oppiminen, tehokkaat tiedonhankintataidot sekä näppärät IT-taidot.
  • Työssä pärjäät sujuvalla suomen kielen osaamisella. Englannin ja ruotsin kielen osaaminen ovat eduksesi.

 

Tehtävämme ei vaadi aikaisempaa alan kokemusta, sillä työt alkavat kattavalla perehdytysjaksolla, jonka jälkeen pääset tekemään monipuolisia tehtäviä korvauspalveluiden parissa.

 

Arkeasi rikastuttavat loistavat tiimikaverit sekä valmentavat esihenkilöt. Työaikasi on liukuva ja tämä tarjoaa myös joustoa työpäiviisi. Tarjoamme sinulle myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Työt alkavat 1.11.2022 ja määräaikainen työsuhde solmitaan 31.10.2023 asti Tribedon kanssa. Työajat sijoittuvat arkipäiville klo 8–17.30 välille. Työpiste sijaitsee Tampereen Hervannassa.

 

Kiinnostuitko?

 

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 5.10.2022 mennessä. Olethan kuitenkin nopea, sillä edistämme rekrytointia ja pidämme haastatteluja jo hakuajalla.

 

Kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä: emmi.henritius@op.fi

Tehtävään valitulta henkilöltä tarkistamme finanssialan toimintatapojen mukaisesti luottotiedot ja teetämme huumausainetestauksen.

 

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, määräaikainen

Ota yhteyttä:

Sijainti: Visiokatu 3, 33720 Tampere

Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 38 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 1000 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvausneuvojia Pohjola Vakuutukselle
Osoite: Visiokatu 3, 33720 Tampere
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Tribedo
Työsuhteen tiedot: Kokoaikainen, määräaikainen
Haku alkoi: 21.09.2022
Haku päättyy: 05.10.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki