tribedo tribedo

Korvausneuvojia Pohjola Vakuutukselle

Korvausneuvojia Pohjola Vakuutukselle

Innostaako sinua asiakaspalvelutyö ja tehtävät vakuutusalalla? Tarjoamme mahdollisuuden päästä osaksi todistetusti lämmintä työyhteisöä kartuttamaan asiakaspalvelutaitojasi. Unohtamatta mahdollisuutta saada vakuutusalasta ja Pohjola Vakuutuksesta arvokasta työkokemusta!

Olemme OP Ryhmän henkilöstökumppani. Tehtävämme on tukea henkilöstömme ja OP Ryhmän menestystä saattamalla yhteen juuri oikeat työt ja tekijät. Nyt vahvistamme Pohjola Vakuutuksen esinevahinkojen tiimiä. Pohjola Vakuutus on osa OP Ryhmää ja Suomen johtava vahinkovakuutusyhtiö.
 

Sananen avoimesta tehtävästä

Etsimme rooliin kokoaikaisia työntekijöitä. Avoimessa tehtävässä korvausneuvojana työskentelet osana Pohjola Vakuutuksen esinevahinkojen tiimiä. Tehtävässä pääset käsittelemään omaisuusvahinkoihin liittyviä uusia vahinkoja (koskien mm. kodin laitteistoja ja irtaimistoa), ja tulet tekemään itsenäisesti myös vakuutusehtojen mukaisia korvausratkaisuja. Käsittelet vahinkoilmoituksia monipuolisesti eri kanavissa suomen ja englannin kielellä.

Työvälineenäsi ovat muun muassa puhelin, sähköposti ja erilaiset Pohjolan vahinkojärjestelmät. Olet aina palvelualttiina asiakkaan suuntaan, kohtaat jokaisen heistä yksilönä sekä ratkaiset tilanteita laadukkaasti, tehokkaasti ja rakentavasti. Ylivertaisen asiakaskokemuksen tuottaminen on lähellä sydäntäsi.

Esinevahinkojen tiimissä vastaavassa tehtävässä korvausneuvojana työskentelevä Milena kertoo, että uusia korvausneuvojia on vastassa mukavat työkaverit: "Töissä on hyvä ja kannustava ilmapiiri. Apua saa aina kun sitä tarvitsee ja sitä myös uskaltaa pyytää! Uudet työntekijät on oman kokemuksen mukaan otettu hyvin vastaan ja tiimiytyminen on ollut helppoa."

Tässä tehtävässä pääsevät kehittymään erityisesti asiakaspalvelu- ja tiimityötaitosi. Tehtävää hakeaksesi sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla vastaavaa kokemusta – tässä on mieletön mahdollisuus tulla kartuttamaan työkokemusta ja vakuutusalan osaamistasi!

Työt tehtävässä alkavat 1.8.2024. Tehtävässä menestymiseen saat valmentavan esihenkilön, asiantuntijoiden sekä tiimin tuen. Työsuhde solmitaan kokoaikaisena (37,5 h/vko) ja määräaikaisena 30.4.2025 asti. Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 8–17.30 aikavälille. Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus perehdytysjakson jalkoon.
 

Mitä toivomme sinulta?

Mikäli koet sinulta löytyvän seuraavia ominaisuuksia, pärjäät tehtävässä mahtavasti:

  • tavoitteellinen työote
  • asiakaspalveluhenkisyys
  • hyvät IT-taidot
  • kyky oppia nopeasti uutta
  • erinomaiset työyhteisötaidot

Näitä ominaisuuksia tulet tarvitsemaan työtehtävässä. Työ on ajoittain nopeatempoista ja tavoitteellinen työote on tässä ehdottomasti eduksesi, asiakaspalvelutaitoja tarvitset päivittäin asiakkaita auttaessa puhelimen sekä eri viestintäkanavien kautta, samalla kun hyvät IT-taidot auttavat sinua toimimaan päivittäisessä arjessa, sillä työssä käytetään useita OP Ryhmän järjestelmiä samanaikaisesti. Finanssi- ja vakuutusala muuttuu jatkuvasti, ja uusia toimintatapoja syntyy täten usein, jolloin kyvystä oppia nopeasti on sinulle hyötyä. OP Ryhmällä ja Pohjola Vakuutuksella on ketterä johtamismalli, joten sujuva tiimityö on tärkeässä roolissa. Toivomme sinulla olevan erinomaiset työyhteisötaidot.

Korvausneuvoja Milena kuvailee tekemistä tiimissä seuraavasti: ”työpäivät on vaihtelevia ja monipuolisia erilaisten työtehtävien, työvuorojen ja vahinkolajien vuoksi, mikä pitää mielenkiintoa yllä. Jatkuvasti oppii jotain uutta, koska kaikki vahingot on keskenään erilaisia. Työ sopii sellaiselle, joka on tarkka, huolellinen, asiakaspalveluhenkinen ja pystyy tekemään rohkeita ratkaisuja.” 

"Perehdytys oli hyvä ja kattava, mikä helpotti itsenäisen työskentelyn aloittamista. Pitkän perehdytyksen jälkeen vuoroihin siirtyessä oli jo aika itsevarma olo ja opittua tietoa pääsi syventämään käytännössä”, avaa Milena perehdytyksestä. 

Kattavan perehdytyksen myötä, asiakasneuvojan tehtävään sinulla ei tarvitse olla tiettyä koulutusta tai työkokemusta. Tämä tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden monenlaisilla taustoilla oleville henkilöille.

Tule siis mukaan tuottamaan kirkkaasti parasta korvauspalvelua ammattitaitoiseen työyhteisöömme, jossa arvostamme asennetta ja intoa oppia uutta! Toivomme, että myös sinulle OP Ryhmän arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen – ovat tärkeitä. 
 

Mitä me tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen roolin vakuutusalan työtehtävässä, jossa sinulla on loistava mahdollisuus kehittyä korvauspalvelun monipuoliseksi ammattilaiseksi.

Henkilökohtaista kehittymistäsi tuemme valmentavalla esihenkilötyöllä, sekä asiantuntijavalmentajien ja tiimin tuella.

Meille henkilöstön hyvinvointi on tärkeää, ja näin ollen pääsetkin hyödyntämään kattavia henkilöstöetujamme, kuten laajoja Mehiläisen työterveyspalveluita, Pohjola Vakuutuksen vapaa-ajan tapaturmavakuutusta, ePassi-lounasetua sekä ePassi Flex -hyvinvointietua. Jälkimmäistä etuamme henkilöstömme hyödyntää esimerkiksi hierontoihin, julkisen liikenteen lippuihin sekä eri harrastuksiin ja kulttuurilippuihin. Uusimpana etuutena meillä on myös käytössä GoByBike-polkupyöräetu.
 

Tietoa hakuprosessista

Tunnistaessa itsesi yllä olevasta ja meidän herättäessä kiinnostuksesi, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 26.5.2024.

Tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana ja edistämme prosessia heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastattelut toteutamme viikon 23 aikana. 

Tehtävässä vaaditaan erityistä luottamusta, jonka myötä valitulta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja hänelle teetetään huumausainetesti.

Jos sinulla on mielessäsi kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, henkilöstökonsultti Emmi Henritius kertoo mielellään lisää sähköpostitse emmi.henritius@op.fi

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Ota yhteyttä:

Sijainti: Kiilakivenkuja 1, Oulu

Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001. Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2023 liikevaihtomme oli 42 miljoonaa euroa.
 

Tänään meillä työskentelee noin 850 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.
 

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvausneuvojia Pohjola Vakuutukselle
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: Tribedo
Työ alkaa:
Työsuhde:
Työaika:
Haku alkoi: 20240510
Haku päättyy: 26.05.2024


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2023 liikevaihtomme oli 42 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 900 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki