tribedo tribedo

Korvausneuvojia Pohjola Vakuutukselle Ouluun

Pohjola Vakuutus on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa monipuolisia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n ja Pohjolan toimintoja Oulussa monipuolisten asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Vahvistamme nyt Pohjolan henkilöasiakkaiden omaisuusvakuutuspalveluiden Oulun tiimejä uusilla kokoaikaisilla korvausneuvojilla.

Tässä tehtävässä pääset käsittelemään omaisuusvahinkoihin liittyviä uusia vahinkoja, ja tulet tekemään itsenäisesti myös vakuutusehtojen mukaisia korvausratkaisuja. Käsittelet vahinkoilmoituksia monipuolisesti eri kanavassa: työvälineenäsi ovat muun muassa puhelin, sähköposti ja erilaiset Pohjolan vahinkojärjestelmät. Olet paineenkestävä moniosaaja, joka on aina palvelualttiina asiakkaiden suuntaan, kohtaat jokaisen asiakkaan yksilönä ja ratkaiset heidän ongelmiaan sekä laadukkaasti että tehokkaasti.

Näet itsessäsi reilun tiimipelaajan, joka jakaa osaamistaan aktiivisesti. Kehität sekä omaa että yksikön toimintaa ja vaikutat tätä kautta koko omaisuusvahinkojen korvausten toimintamallien kehittymiseen. Olet joustava niin työaikojen kuin sujuvan asiakaskohtaamisenkin näkökulmasta. Sinulta löytyy ykkösluokan asenne ja halu oman vastuualueesi vahinkotilanteiden ammattimaiseen ratkaisemiseen. Päivittäisessä työskentelyssäsi korostuvat erinomaiset vuorovaikutustaidot, uusien asioiden jatkuva oppiminen, sekä näppärät IT-taidot. Sinulla voi olla esimerkiksi kaupallinen koulutustausta. Sujuvan suomen lisäksi myös ruotsin kielen osaamisesta on etua!

Työt alkavat elokuun alussa ja tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja määräaikaisen työsuhteen 30.4.2021 saakka. Nautit Opsetin työsuhde-eduista aina lounasedusta hyvinvointiasi tukeviin malleihimme. Työajat sijoittuvat arkisin palveluaikojen mukaisesti klo 8-18 välille. Pääset tekemään monipuolisia tehtäviä korvauspalveluiden parissa ja arkeasi rikastuttavat loistavat tiimikaverit sekä valmentavat esimiehet. Työaikasi on liukuva, ja tämä tarjoaa myös joustoa työpäiviisi. Työpiste sijaitsee Oulun Hiirosessa.

Kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä: palvelupäällikkö Mari Räty: mari.raty@op.fi (Marin tavoitat parhaiten 29.6. alkaen)

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 12.7.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Tehtävään valituille henkilöille teetetään finanssialan taustatarkistukset: luottotiedot ja huumausainetesti.

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvausneuvojia Pohjola Vakuutukselle Ouluun
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: Pohjola Vakuutus
Työ alkaa: Elokuussa 2020
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.4.2021 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 24.06.2020
Haku päättyy: 12.07.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki