tribedo tribedo

Korvausneuvojia Pohjola Vakuutukselle Tampereelle

Pohjola Vakuutus on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa monipuolisia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n ja Pohjolan toimintoja Tampereella monipuolisten asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Vahvistamme nyt Pohjolan henkilöasiakkaiden henkilövakuutuspalveluiden Tampereen tiimejä uusilla kokoaikaisilla korvausneuvojilla.

Tehtävässä pääset käsittelemään henkilövahinkoihin liittyviä uusia vahinkoja ja tulet tekemään itsenäisesti myös vakuutusehtojen mukaisia korvausratkaisuja. Käsittelet vahinkoilmoituksia monipuolisesti eri kanavassa: työvälineenäsi ovat muun muassa puhelin, sähköposti ja erilaiset Pohjolan vahinkojärjestelmät. Olet paineenkestävä moniosaaja, joka on aina palvelualttiina asiakkaiden suuntaan, kohtaat jokaisen asiakkaan yksilönä ja ratkaiset heidän ongelmiaan sekä laadukkaasti että tehokkaasti.

Näet itsessäsi reilun tiimipelaajan sekä taidon oman osaamisesi jakamiseen. Haluat kehittää omaa toimintaasi, yksikön toimintaa ja sitä kautta koko henkilövahinkojen korvausten toimintamalleja. Olet joustava työaikojen suhteen ja ymmärrät joustavuuden merkityksen sujuvien asiakaskohtaamisten varmistamiseksi. Tehtävä edellyttää valmiutta vuoro-sekä puhelin työskentelyyn. On tärkeää, että asenteesi on ykkösluokkaa ja sinulla on tahtoa asiakkaidemme vahinkotilanteiden ratkaisemiseen. Sinulla on kohtaamisissa kyky varmistaa asiakaskokemus, tehokas toiminta sekä vahinkomenon hallinta. Sinulla on rohkeutta ja kykyä nopeaan, itsenäiseen päätöksentekoon sekä uusien asioiden oppimiseen. Hyvä paineensietokyky ja erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat edellytyksiä työssä onnistumiselle. Sinulla voi olla esimerkiksi kaupallinen koulutustausta. Englannin ja ruotsin kielitaito katsotaan eduksesi.

Työt alkavat 2.1.2020 ja tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja määräaikaisen työsuhteen elokuun 2020 loppuun saakka. Työajat sijoittuvat arkisin palveluaikojen mukaisesti klo 8-18 välille. Pääset tekemään monipuolisia tehtäviä korvauspalveluiden parissa ja arkeasi rikastuttavat loistavat tiimikaverit sekä valmentavat esimiehet. Työaikasi on liukuva, ja tämä tarjoaa myös joustoa työpäiviisi. Tämän lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut. Työpiste sijaitsee Tampereen Hervannassa.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 17.11.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.

Kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä: opset.rekrytointi@op.fi

Tehtävään valituille henkilöille teetetään finanssialan taustatarkistukset: luottotiedot ja huumausainetesti.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvausneuvojia Pohjola Vakuutukselle Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Pohjola Vakuutus
Työ alkaa: 2.1.2020
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.8.2019
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 31.10.2019
Haku päättyy: 17.11.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki