tribedo tribedo

Korvausneuvojia henkilövakuutuksiin Pohjola Vakuutukselle Tampereelle

Pohjola Vakuutus on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa monipuolisia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n ja Pohjolan toimintoja Tampereella monipuolisten asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Vahvistamme nyt Pohjolan henkilöasiakkaiden henkilövakuutuspalveluidenTampereen tiimejä uusilla kokoaikaisilla korvausneuvojilla.

Tehtävässä pääset käsittelemään henkilövahinkoihin liittyviä uusia vahinkoja ja tulet tekemään itsenäisesti myös vakuutusehtojen mukaisia korvausratkaisuja. Käsittelet vahinkoilmoituksia monipuolisesti eri kanavassa: työvälineenäsi ovat muun muassa puhelin, sähköposti ja erilaiset Pohjolan vahinkojärjestelmät. Olet paineenkestävä moniosaaja, joka on aina palvelualttiina asiakkaiden suuntaan, kohtaat jokaisen asiakkaan yksilönä ja ratkaiset heidän ongelmiaan sekä laadukkaasti että tehokkaasti.

Näet itsessäsi reilun tiimipelaajan sekä taidon oman osaamisesi jakamiseen. Haluat kehittää omaa toimintaasi, yksikön toimintaa ja sitä kautta koko henkilövahinkojen korvausten toimintamalleja. Olet joustava työaikojen suhteen ja ymmärrät joustavuuden merkityksen sujuvien asiakaskohtaamisten varmistamiseksi. Tehtävä edellyttää valmiutta vuorosekä puhelin työskentelyyn. On tärkeää, että asenteesi on ykkösluokkaa ja sinulla on tahtoa asiakkaidemme vahinkotilanteiden ratkaisemiseen. Sinulla on kohtaamisissa kyky varmistaa asiakaskokemus, tehokas toiminta sekä vahinko menon hallinta. Sinulla on rohkeutta ja kykyä nopeaan, itsenäiseen päätöksentekoon sekä uusien asioiden oppimiseen. Hyvä paineensietokyky ja erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat edellytyksiä työssä onnistumiselle. Sinulla voi olla esimerkiksi kaupallinen koulutustausta. Englannin ja etenkin ruotsin kielitaito katsotaan eduksesi.

Työt alkavat mahdollisimman pian, viimeistään maaliskuun puolessa välissä. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja määräaikaisen työsuhteen 28.2.2021 saakka. Työajat sijoittuvat arkisin palveluaikojen mukaisesti klo 8-18 välille.

Pääset tekemään monipuolisia tehtäviä korvauspalveluiden parissa ja arkeasi rikastuttavat loistavat tiimikaverit sekä valmentavat esimiehet. Työaikasi on liukuva, ja tämä tarjoaa myös joustoa työpäiviisi. Tämän lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut. Työpiste sijaitsee Tampereen Hervannassa. 

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta 24.2.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.

Kysyttävää?

Ota rohkeasti yhteyttä: opset.rekrytointi@op.fi

Tehtävään valituille henkilöille teetetään finanssialan taustatarkistukset: luottotiedot ja huumausainetesti.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvausneuvojia henkilövakuutuksiin Pohjola Vakuutukselle Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Pohjola Vakuutus
Työ alkaa: Mahdollisimman pian, viimeistään maaliskuun puolessa välissä.
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 28.2.2021 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 12.02.2020
Haku päättyy: 24.02.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki