tribedo tribedo

Korvausneuvojia Pohjola Vakuutukselle Tampereelle

Pohjola Vakuutus on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa monipuolisia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaille. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n ja Pohjolan toimintoja Tampereella monipuolisten asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Haemme nyt Pohjola Vakuutuksen henkilöasiakkaiden omaisuuskorvauspalveluihin Tampereelle

Korvausneuvojia

Haemme kesätyöntekijöitä sekä kokoaikaisia työntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme täydet työtunnit 37,5 h/vko.

Tehtävässä pääset käsittelemään omaisuusvahinkoihin liittyviä uusia vahinkoja ja tulet tekemään itsenäisesti vakuutusehtojen mukaisia korvausratkaisuja. Käsittelet vahinkoilmoituksia monipuolisesti eri kanavissa työvälineinäsi puhelin, sähköposti ja erilaiset vahinkojärjestelmät. Olet paineenkestävä palvelualtis moniosaaja. Kohtaat jokaisen asiakkaan yksilönä ja ratkaiset heidän ongelmiaan laadukkaasti sekä tehokkaasti.

Näet itsessäsi reilun tiimipelaajan, joka jakaa osaamistaan aktiivisesti. Olet joustava työaikojen sekä sujuvan asiakaskohtaamisen näkökulmasta. Kehität sekä omaa että yksikön toimintaa ja vaikutat tätä kautta koko omaisuusvahinkojen korvausten toimintamallien kehittämiseen. Sinulta löytyy ykkösluokan asenne ja halu oman vastuualueesi vahinkotilanteiden ammattimaiseen ratkaisemiseen. Päivittäisessä työskentelyssäsi korostuvat erinomaiset vuorovaikutustaidot, uusien asioiden jatkuva oppiminen sekä näppärät IT-taidot. Sinulla voi olla esimerkiksi kaupallinen koulutustausta. Työssä riittää sujuva suomen kielen osaaminen mutta englannin ja ruotsin kielen taidot ovat eduksi.

Työt alkavat huhti-/toukokuun vaihteessa ja määräaikainen työsuhde solmitaan 31.1.2022 saakka Opsetin kanssa. Kesätyöntekijöiden työsuhteiden kestosta sovimme erikseen, sillä tarjoamme myös mahdollisuutta jatkaa osa-aikaisesti kesän jälkeen.

Työajat sijoittuvat arkipäiville klo 8-18.30 välille palveluajat huomioon ottaen. Työt alkavat kattavalla perehdytysjaksolla, jonka jälkeen pääset tekemään monipuolisia tehtäviä korvauspalveluiden parissa. Arkeasi rikastuttavat loistavat tiimikaverit sekä valmentavat esimiehet. Työaikasi on liukuva ja tämä tarjoaa myös joustoa työpäiviisi. Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut. Työpiste sijaitsee Tampereen Hervannassa.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 14.2.2021 mennessä. Edistämme rekrytointia jo hakuajalla.

Kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä: opset.rekrytointi@op.fi

Tehtävään valitulta henkilöltä tarkistamme finanssialan toimintatapojen mukaisesti luottotiedot ja teetämme huumausainetestauksen.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvausneuvojia Pohjola Vakuutukselle Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Pohjola Vakuutus Oy
Työ alkaa: Huhti-toukokuun vaihteessa 2021
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.1.2022
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 22.01.2021
Haku päättyy: 14.02.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki