tribedo tribedo

Korvausneuvojia Pohjola Vakuutukselle Tampereelle

Haemme nyt Pohjolan henkilöasiakkaiden henkilökorvauspalveluihin uusia kokoaikaisia

Korvausneuvojia

Tässä tehtävässä sinulla on merkittävä rooli erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisessa. Työskentelet päivittäin niin puhelimen kuin verkkopalveluidenkin kautta.

Autat Pohjolan asiakkaita henkilövahingon sattuessa huomioiden heidän yksilölliset tarpeensa, ja käsittelet sujuvasti ja palveluhenkisesti kaikkia vahinkotilanteita. Teet myös itsenäisesti korvausratkaisuja, joissa hyödynnät aktiivisesti henkilökorvauspalveluiden moniammatillista osaamista. Lisäksi ylläpidät ja kehität omaa vakuutus- ja korvausasiantuntemustasi sekä -osaamistasi muuttuvassa toimintaympäristössä.

Tehtäväsi on monipuolinen ja merkityksellinen. Sinulta löytyy ykkösluokan asenne ja halu oman vastuualueesi vahinkotilanteiden ammattimaiseen ratkaisemiseen. Pystyt kohtamaan asiakkaita monenlaisissa, välillä haastavissakin tilanteissa. Nautit aktiivisesta tiimityöskentelystä ja sinulla on erinomaiset suulliset ja kirjalliset vuorovaikutustaidot. Osaat viestiä monimutkaisistakin asioista ymmärrettävästi ja selkeästi sekä asiakkaille että sisäisille sidosryhmille, sekä käytät näppärästi erilaisia IT-järjestelmiä. Työskentelet sujuvasti suomen kielellä, mutta mikäli sinulta löytyy muutakin kielitaitoa, niin mainitse tämä toki hakemuksessasi.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa vakuutusalan kokemusta, sillä perehdytys tehtävään on kattava.

Meillä saat rinnallesi iloisen ja osaavan työyhteisön, jonka kanssa pääset kehittämään henkilökorvauspalveluita asiakastyytyväisyys edellä. Sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä työn kautta, ja tässä sinua tukevat tiimisi kollegat, valmentajat ja esimies.

Työt alkavat 2.5.2022 kokoaikaisesti ja solmimme työsuhteen 30.4.2023 saakka. Työajat sijoittuvat arkisin palveluaikojen mukaisesti klo 8-17 välille. Toimistomme sijaitsee Tampereen Hervannassa ja tarjoamme sinulle etä- ja lähityöskentelyn joustavan yhdistämisen, sekä liukuvan työajan. Nautit Tribedon hyvinvointia tukevista henkilöstöeduista.

Käythän myös kurkkaamassa videomme: https://www.youtube.com/watch?v=Y78hKsFfbbs

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Edistämme rekrytointia jo hakuajalla.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvausneuvojia Pohjola Vakuutukselle Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Pohjola Vakuutus
Työ alkaa: 2.5.2022
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.4.2023 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 14.03.2022
Haku päättyy: 10.04.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki