tribedo tribedo

Korvausneuvojia Pohjolalle Tampereelle

Pohjola Vakuutus on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa monipuolisia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin.

Tribedo on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n ja Pohjolan toimintoja Tampereella monipuolisten asiakaspalvelu- ja taustatehtävien osalta.

Haemme nyt Pohjolan Terveysturva-asiakkaiden korvauspalveluihin uusia kokoaikaisia

Korvausneuvojia

Tässä tehtävässä pääset käsittelemään henkilövahinkoihin liittyviä vahinkohakemuksia. Tulet tekemään itsenäisesti myös vakuutusehtojen mukaisia korvausratkaisuja. Käsittelet vahinkoilmoituksia monikanavaisesti: työvälineinäsi ovat muun muassa puhelin, sähköposti ja erilaiset Pohjolan vahinkojärjestelmät. Olet aina palvelualttiina asiakkaan suuntaan, kohtaat jokaisen heistä yksilönä sekä ratkaiset tilanteita laadukkaasti, tehokkaasti ja rakentavasti. Ylivertaisen asiakaskokemuksen tuottaminen on lähellä sydäntäsi.

Työssä korostuvat yhteistyö-, vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot, sekä tiimihenkisyys. Sinulla on vastuullinen ja ratkaisukeskeinen työote. Haluat kehittää itseäsi ja omaa toimintaasi jatkuvasti. Työyhteisössä jaat osaamistasi aktiivisesti ja näin vaikutat myös koko yksikön toimintamallien kehittymiseen. Olet joustava niin työaikojen kuin sujuvan asiakaskohtaamisenkin näkökulmasta. Sinulta löytyy ykkösluokan asenne ja halu oman vastuualueesi vahinkotilanteiden ammattimaiseen ratkaisemiseen. Lisäksi sinulta löytyvät näppärät IT-taidot, ja pystyt sukkuloimaan luontevasti erilaisten järjestelmien parissa. Mikäli osaat sujuvan suomen lisäksi myös ruotsia tai englantia, niin mainitsethan tästä hakemuksessasi.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta esim. asiakaspalvelusta ja/tai toimistotyöstä.

Työt alkavat 1.3.2022 ja tarjoamme sinulle kokoaikaisen (37,5 h/vko) työsuhteen aina 31.12.2022 saakka. Työajat sijoittuvat arkisin palveluaikojen mukaisesti klo 8-17 välille. Nautit Tribedon työhyvinvointia tukevista henkilöstöeduista, ja pääset tekemään monipuolisia tehtäviä korvauspalveluiden parissa. Arkeasi rikastuttavat loistavat tiimikaverit sekä valmentavat esimiehet. Ketterä-toimintamallimme mahdollistaa myös tiimien itseohjautuvuuden. Työaikasi on liukuva, ja tämä tarjoaa joustoa työpäiviisi. Toimipisteemme sijaitsee Tampereen Hervannassa, ja työskentelemme yhdistetysti sekä toimistolla että etänä.

Kiinnostuitko?

Jätä rohkeasti hakemuksesi oheisen linkin kautta, viimeistään 6.2.

Huomioithan myös, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Kaipaatko lisätietoja? Voit meilailla Tanjalle: tanja.koskenkorva@op.fi.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Työhön valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvausneuvojia Pohjolalle Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Pohjola Vakuutus
Työ alkaa: 1.3.2022
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2022
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 18.01.2022
Haku päättyy: 06.02.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki