tribedo tribedo

Korvausneuvojia Tampereelle

Oletko työntekijänä aktiivinen ja koet asiakkaiden auttamisen tärkeäksi osaksi työtehtävääsi? Kuuluuko ystävällinen asiakaspalveluasenteesi äänestäsi ja pystyt tekemään itsenäisiä päätöksiä haastavissakin tilanteissa? Omaatko hyvät vuorovaikutus- ja tietojärjestelmätaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia? Mikäli tunnistit itsesi, saatat olla etsimämme henkilö.

Haemme kokoaikaisia korvausneuvojia OP Vakuutuksen tiimiin Tampereelle. Työsuhde alkaa joulukuun aikana, viimeistään tammikuun alussa.

Tehtävät

Korvausneuvoja työskentelee OP Vakuutuksen henkilöasiakkaiden auto- ja liikennevahinkokorvaustiimissä. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, uusien vahinkojen haltuunotto sekä vahinkojen monimuotoinen käsittely eri kanavien kautta. Työvälineenä korvausneuvojalla ovat mm. puhelin, sähköposti sekä erilaiset OPn vahinkojärjestelmät. Korvausneuvoja tekee myös itsenäisesti korvauspäätöksiä.

Odotamme

Etsimämme henkilö on ulospäin suuntautunut, hyvät kommunikointitaidot omaava henkilö, jolla on kyky oppia nopeasti uusia asioita. Kykenet tekemään itsenäisiä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja paineensietokykysi on hyvä. Arvostamme eritoten asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja. Ruotsin- ja englanninkielitaito katsotaan eduksesi.

Toivomme sinulta lisäksi:

– aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
– kaupallista koulutustaustaa
– sujuvia IT taitoja

Huomioithan, että vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Määräaikainen vuokratyösuhde alkaa joulukuussa (viimeistään heti tammikuun alussa) ja kestää 31.5.2018 asti. Työsuhde on kokoaikainen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.11.2017. Haethan tehtävää kuitenkin pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja valitsemme henkilöt sopivien löydyttyä.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse: paula.kirjavainen@op.fi tai opset.rekrytointi@op.fi

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvausneuvojia Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Vakuutus Oy
Työ alkaa: joulukuussa 2017
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.05.2018
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 13.11.2017
Haku päättyy: 26.11.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki