tribedo tribedo

Korvausneuvojia Tampereelle

Haemme kokoaikaisia korvausneuvojia OP Vakuutuksen tiimiin Tampereelle. Työsuhde alkaa elokuun alussa.

Tehtävät

Korvausneuvoja työskentelee OP Vakuutuksen henkilöasiakkaiden henkilökorvaustiimissä. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, uusien vahinkojen haltuunotto sekä vahinkojen monimuotoinen käsittely eri kanavien kautta. Työvälineenä korvausneuvojalla ovat mm. puhelin, sähköposti sekä erilaiset OPn vahinkojärjestelmät. Korvausneuvoja tekee myös itsenäisesti korvauspäätöksiä.

Odotamme

Etsimämme henkilö on ulospäin suuntautunut, hyvät kommunikointitaidot omaava henkilö, jolla on kyky oppia nopeasti uusia asioita. Kykenet tekemään itsenäisiä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja paineensietokykysi on hyvä. Arvostamme eritoten asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja.

Toivomme sinulta lisäksi:

  • Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
  • Kaupallista koulutustaustaa
  • Sujuvia IT-taitoja

Huomioithan, että vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Määräaikainen vuokratyösuhde tehdään ajalle 1.8.-31.12.2017. Työsuhde on kokoaikainen ja työaika on 37,5h/vko.

Haku

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.6.2017. Haethan tehtävää kuitenkin pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja valitsimme henkilöt sopivien löydyttyä.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi .


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvausneuvojia Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Vakuutus
Työ alkaa: 1.8.2017
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 5 kk
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 12.06.2017
Haku päättyy: 30.06.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki