tribedo tribedo

Korvauspalvelun esikäsittelijöitä

Palvelumme kasvaessa haemme nyt Tampereelle määräaikaisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin

Korvauspalvelun esikäsittelijöitä

 

Tehtävät

Esikäsittelijän tehtävä pitää sisällään eri vakuutuslajien korvaushakemusten esikäsittelyä.

Tehtävään kuuluu mm.
– yhteissähköpostin hoitaminen
– hakemusten kohdistaminen työnjakolistojen mukaisesti
– epäselvän postin käsittely
– laskujen maksaminen

– asiakaspalvelu puhelimitse

 

Odotamme sinulta

Etsimme henkilöä, joka on palvelu- ja tiimihenkinen, omaa hyvät vuorovaikutustaidot sekä on työotteeltaan ripeä, tarkka ja itsenäinen. Tehtävä edellyttää kykyä oppia nopeasti uusia asioita ja halua kehittyä. Työ on ns. taustatyötä sekä päätetyöskentelyä, joten arvostamme hyviä IT-taitoja. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Englannin ja ruotsin kielentaito katsotaan eduksi.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi täytyy olla kunnossa.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työn dynaamisessa ympäristössä, osana tiimiä. Tehtävä on kokoaikainen (37,5 h/vko + kiky-pidennys 0,5h). Työsuhde solmitaan määräaikaisena 31.8.2018 asti. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin, mutta toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Hakuaika päättyy 22.12.2017. Haethan tehtävää kuitenkin pian, sillä haastattelemme hakijoita jo mahdollisesti hakuajalla.

Lisätiedot: pekka.laitila@op.fi tai opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Korvauspalvelun esikäsittelijöitä
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja:
Työ alkaa: Mahdollisimman pian sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.8.2018 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 11.12.2017
Haku päättyy: 22.12.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki