tribedo tribedo

Laboratoriohoitaja Pohjola Sairaalaan Tampereelle

Haemme Opsetin kautta osa-aikaista laboratoriohoitajaa kesälomasijaiseksi Pohjola Sairaalaan Tampereelle.

Työtehtäviisi kuuluu laboratorionäytteiden otto, ohjaus sekä näytteiden tutkittavaksi lähettäminen. Vastaanotolle saapuvien asiakkaiden opastaminen, ohjeistamien sekä neuvonta. Tehtäviin kuuluu myös potilasohjeiden ja tiedotteiden laatimista. Vastaat osaltasi Pohjola Sairaalan Tampereen toimipisteen laboratorion laadusta, sekä osallistut osaltasi laskutuksen seurantaan.

Odotamme sinulta laboratoriohoitajan/bioanalyytikon tutkintoa ja kokemusta poliklinikkatyyppisestä toiminnasta, aiempaa kokemusta ja osaamista laboratorionäytteiden otosta sekä laboratoriotoiminnan käytännöistä. Meille on tärkeää palvella asiakkaat ylivertaisen hyvin, joten omaathan erittäin asiakaslähtöisen työskentelyotteen. Etsimämme henkilö omaa myös energistä, positiivista, joustavaa ja tehokasta otetta työhön. Työtekijämme toimivat työssään Pohjola Sairaalan arvojen ja toimintatapojen mukaisesti.

Asiakkaamme Pohjola Sairaala tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden näyttää kykysi ja kehittää osaamistasi viihtyisässä työympäristössä. Ammattitaitoinen ja nuorekas tiimi tukee sekä avustaa sinua päivittäisessä työssäsi. Tule mukaan osaksi reipasta, iloista ja aikaansaavaa työyhteisöä!

Määräaikainen vuokratyösopimus Opsetille tehdään ajalle 15.7–11.8.2019, aloitusajankohta voi myös olla aikaisemmin. Työajat sijoittuvat arkipäiviin klo 8-16 välille. Työtehtävä on osa-aikainen 30h/vko, ja palkkaus tulee YSTEA -tes mukaisesti.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.7. mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaikaa on jatkettu.

Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Laboratoriohoitaja Pohjola Sairaalaan Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Pohjola Terveys
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 11.8.2019
Työaika: Osa-aikainen
  30h/vko
Haku alkoi: 04.07.2019
Haku päättyy: 11.07.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki