tribedo tribedo

Laskujen käsittelijä

Etsimme Opset Talouspalveluihin laskujen käsittelijää koko- tai osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

 

Tehtävät

Opset Talouspalveluissa tarjoamme asiakkaillemme mm. ostoreskontrapalveluita, matka- ja kululaskujen käsittelyä sekä teemme ulkomaan maksutoimeksiantoja.

Nyt avoinna olevassa tehtävässä pääasiallisina tehtäväalueinasi tulevat olemaan matka- ja kululaskujen käsittely sekä ostolaskujen tiliöinti.

 

Odotamme

Tehtävässä menestymiseen tarvitset kaupallisen alan koulutusta (esim. merkonomi). Kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulta löytyy innostusta ja itsenäistä työotetta.

Työssäsi Talouspalveluissa toivomme sinulta työtehtäviesi oma-aloitteista organisointia ja priorisointia. Olethan kuitenkin valmis tekemään myös iltavuoroja. Tehtävässä sinua auttavia ominaisuuksia ovat tarkkuus, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky pitää pää kylmänä kiireessäkin.

Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin ja ruotsin kielitaito ovat eduksesi.

Huom. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi täytyy olla kunnossa.

 

Tarjoamme

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, joko koko- tai osa-aikaisena. Tiimissämme sinua odottaa 28 mukavaa työtoveria, joiden kanssa teet tiivistä yhteistyötä.

Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten työmatkakin sujuu kätevästi.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Laskujen käsittelijä
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja:
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 09.10.2017
Haku päättyy: 31.10.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki