tribedo tribedo

Laskuttaja Pohjola Sairaalaan Helsinkiin

Haemme Pohjola Sairaalalle Helsinkiin määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen kokoaikaista laskuttajaa

Työtehtäviin kuuluu Pohjola Sairaalan taloushallinnon laskutus. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja toimivaa yhteistyötä sairaalan sisäisten yksiköiden kanssa. Kykenet tekemään ratkaisuja itsenäisesti ja paineensietokykysi on huippuluokkaa. Tehtävässä onnistumisen kannalta on tärkeää, että olet valmis kehittämään omaa työskentelyäsi aktiivisesti. Hyvän pohjan tähän toimeen antaa kaupallinenkoulutus, katsomme myös eduksi aikaisemman kokemuksen laskutukseen liittyvistä tehtävistä.

Tarjoamme määräaikaisen vuokratyösuhteen kokoaikaiselle (38 h/vko) työntekijälle. Työpaikka sijaitsee Pohjola Sairaalassa, Helsingissä ja työsopimus tehdään 31.3.2019 asti. Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Haethan paikkaa heti sillä etenemme vauhdilla!


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Laskuttaja Pohjola Sairaalaan Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Pohjola Sairaala
Työ alkaa: 14.1.2019
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.3.2019
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 19.12.2018
Haku päättyy: 31.12.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki