tribedo tribedo

Liiketoiminta-assistentti Helsinkiin

Jos koet monipuolisten henkilöstöhallinnon tehtävien olevan asiakaspalvelua ja viihdyt työssä, jossa ympärilläsi on tekemisen meininki, saatat olla etsimämme osaaja. Haemme nyt

Liiketoiminta-assistenttia Helsinkiin

Opsetin Liiketoimintojen tukipalvelut -tiimi tuottaa laadukkaita sisäisiä HR-palveluita Opsetin liiketoiminnan esimiehille ja opsetlaisille. Hoidamme keskitetysti Opsetin henkilöstöhallinnollista tekemistä tehokkaasti, oikea-aikaisesti ja luotettavasti. Haemme nyt asiakaslähtöistä, oma-aloitteista ja tehokasta tekijää tiimiämme täydentämään.

Liiketoiminta-assistentin työtehtäviin kuuluu työsuhteen elinkaaren hallintaan liittyviä tehtäviä kuten henkilö- ja työsuhdetietojen ylläpitoa eri järjestelmissä, dokumenttien laatimista ja hallintaa, henkilöstöraportointia sekä muita avustavia HR-tehtäviä. Teemme tiivistä yhteistyötä Opsetin sidosryhmien kanssa muun muassa palkka-aineiston esikäsittelyn osalta. Tehtävään sisältyy myös taloushallinnollisia tehtäviä kuten ostolaskujen käsittelyä.

Etsimme joukkoomme tekijää, jolla on jo aiempaa työkokemusta joko assistentin työtehtävistä tai muista hallinnollisista tehtävistä. Ilahdumme suuresti, jos sinulla on aiempaa työkokemusta palkanlaskennan parista. Toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta HR-järjestelmien käytöstä, eritoten Sympan käyttökokemus lasketaan eduksesi. Hallitset myös Office365:n käytön päivittäisessä työssä. Olet luonteeltasi tarkka, luotettava ja aktiivinen tiimityöskentelijä. Työotteeltasi olet palveluhenkinen, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja innostut monipuolisista assistentin työtehtävistä. Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva peruskoulutus. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden kehittyvässä toimintaympäristössä. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä, tällä hetkellä teemme pääsääntöisesti etätöitä. Kattavan perehdytyksen ja työnohjauksen lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut. Kirsikkana kakun päällä saat mukavat, huumorintajuiset ja ammattitaitoiset työkaverit ja osaavan tiimin tuen tekemiseesi.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen (37,5 h/vko) ja toivomme, että pystyt aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 28.4.2021, mutta etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Fiia Jokinen, fiia.jokinen@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Liiketoiminta-assistentti Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 14.04.2021
Haku päättyy: 28.04.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki