tribedo tribedo

Määräaikainen palveluesimies chat -asiakaspalveluun Tampereelle

Opset Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja tuottamalla muun muassa monipuolisia tausta- ja asiantuntijatehtäviä.  Me Opsetissa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin. Tule mukaamme rakentamaan kirkkaasti parasta palvelutuotantoa sekä muutosmyönteistä ja dynaamista yrityskulttuuria.

Haemme nyt Tampereelle palveluesimiehen sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen.

Sinun vastuullesi tulevat vastuualueesi palvelutuotannon suunnittelu, organisointi ja kumppaniyhteistyö, tiimisi henkilöstön osaamisen kehittäminen, valmentava johtaminen, HR-asiat, sekä tiimisi tavoitteiden mukaisen tekemisen varmistaminen.

Toivomme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta ja kykyä hallita kokonaisuuksia.

Sinulla on vahva asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen ote ja hyvät tiimityöskentelytaidot. Kehität tiimiäsi valmentavan esimiestyön opein, auttaen jokaista kasvamaan omassa tehtävässään asiakaspalvelun ammattilaiseksi. Englannin ja ruotsin kielentaito katsotaan eduksi.

Menestyt tehtävässä, mikäli tunnistat itsesi positiiviseksi tunnelman luojaksi, omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet yrittäjähenkinen osaaja. Aikaisempi kokemus monikanavaisen asiakaspalvelun tehtävistä on edellytys tehtävässä onnistumisessa. Lisäksi kokemus esimiestehtävistä tai vastuullisista organisointitehtävistä on eduksi. Olethan valmis vuorotyöhön. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.  Tehtävään valittavalle henkilölle teetämme myös huumausainetestin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön ketterässä ja kehittyvässä organisaatiossamme sekä mahdollisuuden kehittyä esimiestyössä. Tunnistitko itsesi? Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Hae kuitenkin viimeistään 12.04.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Liiketoiminta-alueen päällikkö Miitri Sivonen puhelimitse ke 7.4. klo 16.00 – 17.00 puh. 050 565 9628.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Määräaikainen palveluesimies chat -asiakaspalveluun Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Huhtikuussa 2020 tai sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: Sopimuksen mukaan
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 07.04.2020
Haku päättyy: 12.04.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki