tribedo tribedo

Maatilavahinkojen korvausneuvoja Ouluun

Maatilavahinkojen korvausneuvojan tehtävänä on käsitellä maa- ja metsätalousasiakkaiden korvaushakemuksia. Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, uusien vahinkojen haltuunotto sekä vahinkojen monimuotoinen käsittely eri kanavien kautta. Työvälineinä Sinulla ovat muun muassa puhelin, sähköposti sekä erilaiset OP:n vahinkojärjestelmät. Korvausneuvojana teet myös itsenäisesti korvauspäätöksiä.

Toivomme hakijalta maatilatoiminnan ymmärtämistä ja/tai maatalouden koulutusta. Toivomme myös joustavuutta työajoissa, sillä palvelemme asiakkaitamme myös iltaisin ja viikonloppuisin. Aiempi asiakaspalvelukokemus ja vahva tietotekninen osaaminen luovat erinomaiset onnistumisen eväät tähän tehtävään.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän korvaushakemusten parista, johon saat laadukkaan perehdytyksen. Asiantunteva ja innostunut tiimi tukee työssä kehittymistäsi. Korkeatasoiset työtilat ja henkilöstöetumme tukevat hyvinvointiasi. Työ alkaa 4.3.2019 ja tehtävä on kokoaikainen. Määräaikainen työsuhde solmitaan 31.1.2020 saakka.

Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Maatilavahinkojen korvausneuvoja Ouluun
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: OP Vakuutus
Työ alkaa: 4.3.2019
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.1.2020 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 29.01.2019
Haku päättyy: 10.02.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki