tribedo tribedo

Maksuliikeneuvoja Back Office -tehtäviin Helsinkiin

Haemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen Maksuliikeneuvojaa yritysasiakkaiden Back Office -tehtäviin

Tehtävä koostuu yritysasiakkaiden maksuliikkeen taustatehtävistä. Tehtävänä voi olla mm. monipuolisesti yritysasiakkaiden sopimusten tekoon ja maksujen välitytykseen liittyviä tehtäviä sekä negatiivisen koron laskemista. Toimessa hyödynnetään myös robotiikkaa, tehtävien suorittamisessa.Tehtävät edellyttävät suurta tarkkuutta ja paineensietokykyä, sillä tehtävät tehdään tiukoissa aikavaateissa.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja teemme haastatteluja jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi pian!Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän maksuliikkeen parissa, finanssialan eturivissä.

Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Maksuliikeneuvoja Back Office -tehtäviin Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2019 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 28.01.2019
Haku päättyy: 17.02.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki