tribedo tribedo

Maksuliiketoimihenkilö OP Yrityspankille Helsinkiin

Haemme OP Yrityspankille Helsinkiin kokoaikaista (37,5 h/viikko) maksuliiketoimihenkilöä ja makuliikeneuvottelijaa määräaikaisiin työsuhteisiin. Toimipiste sijaitsee Helsingin Vallilassa.

Maksuliiketoimihenkilön työtehtävät sisältävät sekä yritysasiakkaiden että henkilöasiakkaiden kotimaan ja ulkomaanmaksuihin liittyviä tehtäviä. Tavoitteena on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaiden maksuliiketarpeisiin. Aikaisemman kokemuksen maksuliikkeen tehtävistä katsomme eduksi.

Maksuliikeneuvottelijan työtehtävät sisältävät Rahoitusyhtiöpalvelut -osaston rahanlähetyksiin liittyviä tehtäviä ja maksuliikeneuvottelija muun muassa vastaa niiden ohjautumisesta myyjäliikkeiden tileille sovitun mukaisesti. Tehtävässä huolehditaan lähtevien- ja saapuvien suoritusten kirjautumisesta reskontriin, sekä suorituksiin liittyviä selvitys-, osalunastus-, täsmäytystehtäviä. Tehtävään kuuluu lisäksi myyjäliikkeiden sekä myynnin ja asiakaspalvelun toimihenkilöiden neuvontaa ja opastusta maksuliikkeeseen liittyvissä asioissa.

Molemmissa tehtävissä odotamme, että sinulla on positiivinen asenne ja teet työsi huolellisesti sekä tehokkaasti. Olet innokas oppimaan uutta ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja omaat myös erinomaiset tiimitaidot.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta. Molemmissa tehtävissä auttaa aiempi kokemus pankin tehtävistä, mutta se ei ole ehdoton vaatimus. Pystyt työskentelemään sekä suomeksi että englanniksi, ruotsinkielentaito katsotaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valitulle henkilölle teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.

Tarjoamme tiimin tuen työssä onnistumiseen ja erinomaiset puitteet työskentelylle Helsingin Vallilassa. Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevia henkilöstöetuja.

Työllistyt OP:lle vuokratyöntekijänä Tribedon kautta kokoaikaisena (37,5h/vko) määräaikaiseen työsuhteeseen 30.8.2022 tai 31.12.2022 saakka. Työajat sijoittuvat molemmissa tehtävissä arkisin klo 7.30-18 välille.

Työt alkavat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä, joten haethan pian!

Jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.2.2022. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Kysyttävää? Ota yhteyttä laura.eskelinen@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Maksuliiketoimihenkilö OP Yrityspankille Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Yrityspankki
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.8.2022 tai 31.12.2022 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 19.01.2022
Haku päättyy: 02.02.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki